Tytötkin saa nyrkkeillä -kurssi

TYTÖTKIN SAA NYRKKEILLÄ* -kurssit toteutetaan syyskaudella 2022 ja kevätkaudella 2023. 

Kuuden viikon mittainen kurssi on  tarkoitettu 13-17 -vuotiaille tytöille, joilla ei ole ollenkaan tai joilla on vähän kokemusta nyrkkeilystä, jotka ovat kiinnostuneita lajista, mutta eivät ole uskaltaneet vielä tulla mukaan tai kilpaurheilu kiinnostaa. Tälle kurssille voit tulla ja harrastaa juuri sellaisena kuin olet, ilman paineita ja rooleja.

Monesti nyrkkeilysali koetaan hiukan pelottavana ympäristönä. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan nyrkkeilyn kiehtovaan ja todellakin kuntoa kohottavaan maailmaan tyttöjen oman kurssin kautta. Kurssin jälkeen olet oppinut ja omaksunut nyrkkeilyn perustaidot ja voit jatkaa harrastusta seuran vakiotunneilla harrastusryhmissä tai aloittaa treenauksen kohti kilpakehiä. 

Kurssin ohjaajana toimii Anu Sillanmäki. Anulla on kokemusta kuntonyrkkeilystä jo yli 20 vuoden ajalta ja hän on Suomen Nyrkkeilyliiton kouluttama kuntonyrkkeilyohjaaja. 

Omia nyrkkeilyvarusteita et tarvitse, sisäliikuntavaatteet ja -kengät riittävät. Kurssimaksuun kuuluvat käsisiteet, juomapullo ja seuran t-paita. Salilta löytyvät jokaiselle osallistujalle kaikki muut tarvittavat varusteet; hanskat, pistarit, hyppynarut, jne.

Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa 24.8. - 30.9.2022 
keskiviikkoisin ja perjantaisin 
klo 17.00-18.00 
Lapin Lukon nyrkkeilysalilla osoitteessa Postikatu 1. 

Ryhmään mahtuu 10 tyttöä. Kurssin hinta on 20 €. 

(2. kurssi pidetään 1.2.-10.3.2023)

Ilmoittautumiset 15.8.2022 mennessä Hinnat-sivun lomakkeen kautta.

Lisätietoja: lalukuntonyrkkeily@gmail.com

*Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.