HARRASTUSTUKI


Lapin Lukko, Rovaniemen kaupunki ja muutama rovaniemeläinen yritys haluavat tukea lasten, nuorten ja vähävaraisten perheiden lasten harrastusta.  Yritysten lahjoittamalla nuorten harrastetuella olemme hankkineet myös  mm. lasten ja nuorten harrasteryhmille treenipaidat seuran logolla. 

Tukea voi myös hakea lapsen tai nuoren harrastemaksuihin. Tuki myönnetään hakemusten perusteella kausimaksuihin ja seura-asujen hankintaan.

Tuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joiden harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi. Haluamme estää lasten eriarvoistumista ja leimautumista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi ja näin ollen myös seura-asuihin voi hakea tukea.

Tuki on yksilötukea ja myönnetään tapauskohtaisesti niin kauan kuin tukirahaa on jaettavissa. Tukea voi hakea, kun harrastustoiminta on säännöllistä Lapin Lukon nyrkkeilytreeneissä.

Tukea voi hakea laittamalla avoimen hakemuksen sähköpostilla; lalunyrkkeily@gmail.com. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti jaoston hallituksen kokouksessa ja tuhotaan sen jälkeen. Mitään rekisteriä ei jaetuista tuista kerätä.

Kiitos rovaniemeläiset yritykset ja yrittäjät jotka teette tämän mahdolliseksi!