Kuntonyrkkeily 15 vuotta täyttäneille

Kuntonyrkkeilyn kevätkausi 8.1.-31.5.2024

Lapin Lukon nyrkkeilysalilla treenataan kuntonyrkkeilyä ohjattuna kolmena päivänä viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.  Sunnuntaisin on jäsenille vapaavuoro, jolloin salin välineet ovat käytössäsi mutta ohjausta ei ole.

Maanantaisin ja keskiviikkoisin  
klo 18.00-19.00 Kuntonyrkkeily KEHITTÄVÄ
klo 19.15-20.15 Kuntonyrkkeily PERUS

Perjantaisin 
klo 18.00-19.00 Kuntonyrkkeily TEMPO


Kuntonyrkkeily PERUS

Kuntonyrkkeilyn perustunti sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaharjoittelua, pienen lihaskunto-osion sekä loppuverryttelyn. Tunnin rytmi pidetään kevyenä, tekniikkapainotteisena. Tällä tunnilla ei hypitä eikä juosta. Sopii mm. aloittelijalle tai jos kuntosi ei ole ihan parhaassa terässä, sekä kun haluat keskittyä tekniikan harjoitteluun. Tekniikkaharjoittelu sisältää mm. nyrkkeilyliikkumista, lyönnit ja väistöt, paritekniikkaa, säkkitekniikkaa, varjonyrkkeilyä. Lihaskunto-osuudessa harjoitellaan perusliikkeiden oikeat suoritustekniikat jokaiselle sopivalla vaativuustasolla. 


Kuntonyrkkeily KEHITTÄVÄ

Kehittävällä tunnilla treenataan vauhdikkaammin kuin perustunnilla, sisältäen juoksut, loikat ja hypyt sekä vaativammat lihaskunto-osuudet. Tunti sopii kaikille perusasiat jo osaaville kuntonyrkkeilijöille. Tunti sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden, lihaskuntoa sekä loppuverryttelyn. Tekniikkaosuus sisältää paritekniikkaa ja/tai säkkieriä sekä nopeita kertauksia ja vinkkejä oikeista suoritustekniikoista.


Kuntonyrkkeily TEMPO

Tämä tunti on raskain ja vauhdikkain kuntonyrkkeilytuntimme. Treeni sisältää lämmittelyn jälkeen säkkitreeniä ja/tai paritekniikkaa mm. pistareilla ja lihaskuntoa sopivassa suhteessa. Tällä tunnilla ei hikipisaroita säästellä. Tunti sopii perustekniikat osaavalle.


Kuntonyrkkeilytunneilla  on useampi ohjaaja, Hannu, Mona, Minna, Jukka, Toni,  Anu, Teuvo ja Tommi. Tuntien sisällöt ovat aina ohjaajiensa näköisiä.