NYRKKEILYKOULU 

Seuraava nyrkkeilykoulu 2.9.2024-12.12.2024
Ilmoittautuminen on jo auki.

Nyrkkeilykoulu sopii kaikille nyrkkeilystä ja tavoitteellisesta harjoittelusta ja kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille D-juniori-ikäisestä ylöspäin, yläikärajaa ei ole!

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kiinnostus ja into tavoitteelliseen harjoitteluun vaaditaan. Nyrkkeilykoulun jälkeen voit siirtyä harjoittelemaan omien tavoitteiden mukaan kilparyhmään, nuorten tekniikkaryhmään tai kuntonyrkkeilyyn.

Nyrkkeilykoulu keskittyy olympiatyylin nyrkkeilyn harjoitteluun ja nyrkkeilytekniikkaan, monipuoliseen liikkumiseen ja urheilumyönteisen elämäntavan omaksumiseen. Harjoituksissa otetaan ja opetellaan myös kontaktia eli perille lyömistä sekä torjuntoja ja suojausta. Harjoituksia ohjaavat koulutetut ja kokeneet valmentajat, mikä takaa turvallisen ympäristön. Jokaisella on oikeus harrastaa omien kykyjen ja halujen mukaisesti sekä velvollisuus noudattaa salin järjestyssääntöjä, valmentajan ohjeita ja eettisiä sääntöjä. 

Kurssilaisten on hankittava omat käsisiteet ja hammassuojat. Halutessasi voit hankkia myös oman hyppynarun ja tekniikkahanskat. Vaatetuksena riittää normaali urheiluvaatetus ja sisäliikuntalenkkarit. (vapaan liikkumisen salliva asu ja esim. nyrkkeilytossut, painitossut, sählykengät, matala pohja). Hygieniasyistä emme liiku salilla avojaloin. Kurssin edetessä on hyvä hankkia nyrkkeilytossut sekä nyrkkeilyhanskat. 

Kurssin alkupuolella harjoitellaan niin kouluasento kuin nyrkkeilyasento, liikkuminen ja lyöminen, väistöt, yhdistelmät, torjunnat, suojaukset jne..  Kurssin loppupuoliskolla otetaan myös otteluharjoitteita. ,Kurssin aikana käymme läpi nyrkkeilyn säännöt ja kehäkäyttäytyminen jne. Kurssin sisältöön kuuluu myös kuntotestit ja taitotestit. 

Lisätietoja kurssin sisällöstä ja seuran toiminnasta saat nyrkkeilykoulun vastuuvalmentajalta: Anu Sillanmäki, p. 0400 231 444 tai sähköpostilla lalukuntonyrkkeily@gmail.com

Tervetuloa mukaan nyrkkeilyn kiehtovaan maailmaan!

Kurssin hinta 120 € 
 + lisenssi 11 € (lisenssi maksetaan kalenterivuosittain suomisport.fi )
Sisältää harjoitukset 2 kertaa viikossa

Jos haluat osallistua nyrkkeilykoulun lisäksi kuntonyrkkeily- tai tekniikkatreeneihin, lisämaksu juniorit + 40 € / kausi, aikuiset + 80 € / kausi

Lisenssi ja vakuutukset:

Lapin Lukko nyrkkeily on Suomen Nyrkkeilyliiton alainen seura. Lisenssimaksu maksetaan omatoimisesti Suomi Sport -palveluun kalenterivuosittain.  https://www.lapinlukko.fi/nyrkkeily/hinnat/lisenssit-ja-vakuutukset

Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssit ja vakuutukset vuodelle 2024 ovat hankittavissa osoitteessa www.suomisport.fi.  Lisenssi on pakollinen kaikille nyrkkeilyn harrastajille. Lisenssivakuutuskausi on 1.1.-31.12.

www.suomisport.fi

Lisätietoja: www.nyrkkeilyliitto.com/seuroille/lisenssit-ja-vakuutukset-2/ tai omalta ohjaajaltasi.

Jos vapaa-ajan vakuutus sisältää ja korvaa nyrkkeilyharjoitukset, niin riittää pelkkä lisenssimaksu. Jos EI SISÄLLÄ ja korvaa nyrkkeilyharjoituksia, voi linkin kautta ottaa myös vakuutuksellisen lisenssin.

Tarkastakaa vakuutusyhtiöltänne, kuuluuko vapaa-ajan vakuutukseenne nyrkkeily!

SEURALLA EI OLE YHTEISTÄ VAKUUTUSTA HARJOITTELIJOILLE!