Veijari-Box

Veijari-Box on nyrkkeilyopeilla maustettua monipuolista liikuntaa 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Veijari-Box kehittää lapsen koordinatiota, rytmiikkaa, kehon hallintaa ja nostaa lapsen itsetuntoa. 

Veijari treeneissä harjoittelu muodostuu leikistä ja mukavasta yhdessäolosta. Lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä.

Veijari -Boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen. Tärkeintä on leikki ja liike. Treeneissä ei opetella täydellistä vasenta suoraa, vaan lapset opettelevat nyrkkeilylle ominaisia harjoitteita sekä termistöä leikkien ja pelien avulla.

Harrastajan tulee olla paikalla, oikeissa pukeissa n. 5 min ennen aloitusta. Perus sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet riittävät ja sisäliikuntakengät tai tossut olisi hyvä olla. Avojaloin ei salilla saa liikkua hygieniasyistä.

Vanhemmat tuovat lapsen sisään ja odottavat hänen kanssaan kunnes ohjaajat hakevat koko ryhmän kerralla ennen harjoituksen alkua. Samoin harjoituksen päätyttyä ohjaajat palauttavat lapset vanhemmille. Lapsia ei päästetä yksin ulos odottelemaan.  

Salilla treenaa useita ryhmiä yhtä aikaa ja harjoitusajat on suunniteltu alkamaan eri aikoihin. Lapset eivät saa mennä saliin yksin, vain ohjaajan kanssa. Tämä on kaikkien turvallisuuden vuoksi.


Veijareissa toteutetaan kamppailija ei kiusaa -oppeja, sekä toimitaan yhdessä salin sääntöjen puitteissa.

Kilpailu, taitotestit tai try out -testit eivät kuulu tähän ryhmään. Kaikki harrastusvälineet löytyvät salilta, joten lapsi ei tarvitse harrastamiseen muuta kuin sisäliikuntaan sopivat vaatteet, t-paita, verkkarit, jumppatossut sekä vesipullon.

Tärkeintä on, että harrastajalle syttyy kamppailijan sydän ❤️.  Pääasia on, että on hauskaa ja lapset saavat liikuntaa.

Lasten ja nuorten nyrkkeilytoiminta tähtää monipuoliseen liikkumiseen ja urheilu myönteisen elämäntavan omaksumiseen. Harjoituksia ohjaavat koulutetut valmentajat ja ohjaajat, mikä takaa turvallisen ympäristön. Jokaisella on oikeus harrastaa omien kykyjensä ja halunsa mukaan ja velvollisuus noudattaa salin järjestys- ja eettisiä sääntöjä. 

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostolle on tärkeää, että kaikki saavat harrastaa ilman häirintää, kiusaamista ja epäasiallista käyttäytymistä ja myös kaikille lasten ja nuorten ohjaajille on teetetty rikostaustaselvitys. 


Vilperi-Box

Vilperi-Box on nyrkkeilyopeilla maustettua monipuolista liikuntaa 4 - 6 -vuotiaille tytöille ja pojille. Vilperi-Box kehittää lapsen koordinatiota, rytmiikkaa, kehon hallintaa ja nostaa lapsen itsetuntoa.

Vilperi-Box sai alkunsa Kati Collanderin (www.porinnmkynyrkkeily.fi) toiminnallisesta opinnäytetyöstä. Toiminta alkoi vuonna 2010 Porin NMKY.n salilla. Muutaman vuoden jälkeen rinnalle tuli Veijari-Box, joka on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille.

Pääpaino toiminnassa on leikki ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus. Lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä. Kaikenlaisten tunteiden käsitteleminen liikunnan avulla on sallittua, myös negatiivisten tunteiden. Vilperi-Boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen. Tärkeintä on LEIKKI ja liike! Vilperit eivät opettele täydellistä vasenta suoraa tai oikeaa yläkoukkua, vaan lapset opettelevat nyrkkeilylle ominaisia harjoitteita sekä termistöä leikkien ja pelien avulla.

Vilpereissä toteutetaan kamppailija ei kiusaa -oppeja, sekä toimitaan yhdessä salin sääntöjen puitteissa.

Kilpailu, taitotestit tai try out -testit eivät kuulu tähän ryhmään. Vilperit eivät myy mitään. Kaikki harrastusvälineet löytyvät salilta, joten lapsi ei tarvitse harrastamiseen muuta kuin sisäliikuntaan sopivat vaatteet (T-paita, verkkarit, jumppatossut sekä vesipullon). Tärkeintä on, että harrastajalle syttyy kamppailijan sydän ❤️. Kauden lopuksi jokainen Vilperi saa muistoksi diplomin osallistumisestaan. Pääasia Vilperissä on, että on hauskaa ja lapset saavat liikuntaa.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostolle on tärkeää, että kaikki saavat harrastaa ilman häirintää, kiusaamista ja epäasiallista käyttäytymistä ja myös kaikille lasten ja nuorten ohjaajille on teetetty rikostaustaselvitys.