Lapin Lukossa ollaan iskussa kaiken ikää, tavoitteistasi riippumatta.

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, huippumukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa meitä on toista sataa eri tasoista ja kuntoista harrastajaa sekä kilpaurheilijoita kaikista ikäryhmistä. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti.

Tervetuloa mukavaan seuraan!


Liity Lapin Lukko nyrkkeilyn jäseneksi

Jäsenmaksu 20 € / vuosi
Tilinumero: Danske Bank FI66 8000 1870 1965 33

Jäsenenä voit osallistua sääntömääräisiin syyskokouksiin, jäsentapahtumiin ja järjestötoimintaan. (Jäsenmaksu sisältyy harrastusmaksuihin.)

Kannatusjäsen >>

Harrastusmaksut >>


TAPAHTUMAT


UUTISET


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

PS. Kamppailija ei kiusaa! www.kamppailijaeikiusaa.fi

Palautelomake

Voit alla olevalla lomakkeella lähettää palautetta Lapin Lukon nyrkkeilyn toiminnasta ja treeneistä. Jos haluat että palaute osoitetaan suoraan tiettyyn ryhmään, muista mainita se palautteessasi.