Lapin Lukossa 
ollaan iskussa kaiken ikää, 
tavoitteistasi riippumatta.

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, huippumukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa meitä on jo yli 200 harrastajaa ja kilpailijaa kaikista ikäryhmistä. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti.

Järjestämme vuosittain kansainvälisen nyrkkeilyn Ruskaturnauksen sekä muutamia salikilpailuja Rovaniemellä yhdessä RoRe nyrkkeilyn kanssa.  

Tervetuloa mukavaan seuraan!TAPAHTUMAT


UUTISET


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

PS. Kamppailija ei kiusaa! www.kamppailijaeikiusaa.fi

Palautelomake

Voit alla olevalla lomakkeella lähettää palautetta Lapin Lukon nyrkkeilyn toiminnasta ja treeneistä. Jos haluat että palaute osoitetaan suoraan tiettyyn ryhmään, muista mainita se palautteessasi. 

Lapin Lukko Nyrkkeily | Postikatu 1, 96100 ROVANIEMI

Klikkaa tulo-ohje >>