Lapin Lukossa ollaan iskussa kaiken ikää, tavoitteistasi riippumatta.

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, huippumukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa meitä on jo yli 200 harrastajaa ja kilpailijaa kaikista ikäryhmistä. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti.

Järjestämme vuosittain kansainvälisen nyrkkeilyn Ruskaturnauksen sekä muutamia salikilpailuja Rovaniemellä yhdessä RoRe nyrkkeilyn kanssa.  

Tervetuloa mukavaan seuraan!


UUTISET


KILPANYRKKEILY

Lapin Lukolla on pitkät perinteet kilpanyrkkeilyssä ja moni seuraa edustanut urheilija on menestynyt kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Kilparyhmässä on tällä hetkellä sekä kansainvälisellä tasolla kilpailevia sekä kansallisella tasolla kilpauraansa aloittelevia nyrkkeilijöitä. 

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilijät treenaavat kolmena päivänä viikossa. Tunnit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, mukaan voit tulla suoraan, tai esim. alkeiskurssin kautta. Alkeiskursseista ilmoitellaan erikseen. 

VILPERI BOX JA VEIJARI BOX

4-6 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Vilperi-Box ja 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Veijari-Box.

Pääpaino toiminnassa on leikki, liike ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus. 

NUORTEN KUNTONYRKKEILY

Tarkoitettu 10-15 -vuotiaille nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille. Harjoituksia on kahdesti viikossa. Tunneilla opit niin nyrkkeilyn perusteet kuin oheisharjoittelunkin. 

Hinnat >>

Viikkokalenteri syksy 2021 >>


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

PS. Kamppailija ei kiusaa! www.kamppailijaeikiusaa.fi

Palautelomake

Voit alla olevalla lomakkeella lähettää palautetta Lapin Lukon nyrkkeilyn toiminnasta ja treeneistä. Jos haluat että palaute osoitetaan suoraan tiettyyn ryhmään, muista mainita se palautteessasi.