NYRKKEILY

Tapahtumia

NYRKKEILYJAOSTON SYYSKOKOUS (9.12.2020 klo 18:30)

 

Yli 60 vuotta nyrkkeilyperinteitä

 

Lapin Lukossa ollaan iskussa kaiken ikää, tavoitteistasi riippumatta.

 

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, huippumukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa meitä on jo yli 200 harrastajaa ja kilpailijaa kaikista ikäryhmistä. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti.

Tervetuloa mukavaan porukkaan!

 

Treenaamme tällä hetkellä kahdessa osoitteessa:

Kamppailukeskus, Kauppakeskus Ounaksen alakerta
(Erkkilänkuja 4, 96400 Rovaniemi)

sekä Teollisuusalue, Alakorkalontie 12, 96300 Rovaniemi
(ent. Aula-Caravan / Suomen Akut)

 

KILPANYRKKEILY

Lapin Lukolla on pitkät perinteet kilpanyrkkeilyssä ja moni seuraa edustanut urheilija on menestynyt kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Kilparyhmässä on tällä hetkellä sekä kansainvälisellä tasolla kilpailevia sekä kansallisella tasolla kilpauraansa aloittelevia nyrkkeilijöitä. Seuramme järjestää kilpailutoimintaa yhdessä toisen rovaniemeläisen nyrkkeilyseuran kanssa, salikilpailuja muutaman kerran vuodessa sekä perinteikkään ja kovatasoisen kansainvälisen Ruskaturnauksen.

 

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilijät treenaavat kolmena päivänä viikossa, konkarit ja alkeiskurssiryhmissä. Ryhmää voi vaihtaa tilanteen mukaan "lennosta" omien aikataulujen mukaan. Perjantain lihaskuntotreenit ovat kaikille yhteiset.

Voit aloittaa kuntonyrkkeilyn vaikka kesken kauden. Aloitukseen tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet, muut varusteet voit lainata tarvittaessa salilta.

Tule mukaan tutustumaan, eka kerta on aina ilmainen!

 

VILPERI-BOX JA VEIJARI-BOX

4-6 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Vilperi-box ja 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Veijari-Box.

Pääpaino toiminnassa on leikki, liike ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus. Lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä, improvisointi on tunneilla enemmän sääntö kuin poikkeus. Vilperi- ja Veijari-boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen.

 

NUORTEN HARRASTAJA RYHMÄ

on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille, sekä tytöille että pojille. Harjoituksia on kahdesti viikossa. Tunneilla opit niin nyrkkeilyn perusteet kuin oheisharjoittelunkin. Tunneilla harjoitellaan lyöntejä ja väistöjä joko paritekniikka- tai säkkiharjoitteluna, sekä lajiin liittyvää lihaskuntoharjoittelua.

 

PS. Kamppailija ei kiusaa! http://www.kamppailijaeikiusaa.fi/