NYRKKEILY

Yli 60 vuottanyrkkeilyperinteitä

 

  • Kevätkausi 2020 alkaa nuorten kuntonyrkkeilyllä tiistaina 7.1.
  • yli 15 vuotiaiden kuntonyrkkeily alkaa keskiviikkona 8.1. klo 18-19 konkareiden tunnilla ja heti perään alkeiskurssi klo 19-20
  • Vilperit ja Veijarti aloittaa kauden tiistaina 14.1.
  • Kilpanyrkkeilijät treenaavat ympäri vuoden oman kalenterin mukaisesti

 

Tervetuloa mukavaan porukkaan!

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, huippumukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa harrastaa ja kilpailee noin 150 tyttöä ja poikaa, miestä ja naista kaikista ikäluokista. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti. Lapin Lukko järjestää viikossa yhteensä 12 tuntia nyrkkeilytreenejä kolmessa ryhmässä; kuntoilijat, harrastajat ja kilpailijat.

KILPANYRKKEILY

Lapin Lukolla on pitkät perinteet kilpanyrkkeilyssä ja moni seuraa edustanut urheilija on menestynyt kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Kilparyhmässä on tällä hetkellä sekä kansainvälisellä tasolla kilpailevia sekä kansallisella tasolla kilpauraansa aloittelevia nyrkkeilijöitä. Seuramme järjestää kilpailutoimintaa yhdessä toisen rovaniemeläisen nyrkkeilyseuran kanssa, salikilpailuja muutaman kerran vuodessa sekä perinteikkään ja kovatasoisen kansainvälisen Ruskaturnauksen (32. kerta vuonna 2018).

 

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilijät treenaavatneljänä päivänä viikossa, konkarit ja alkeiskurssiryhmissä. Ryhmää voi vaihtaa tilanteen mukaan "lennosta" omien aikataulujen mukaan. Perjantain lihaskuntotreenit ovat kaikille yhteiset.

Voit aloittaa kuntonyrkkeilyn vaikka kesken kauden. Aloitukseen tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet, muut varusteet voit lainata tarvittaessa salilta.

Tule mukaan tutustumaan, eka kerta on aina ilmainen =)

 

VILPERI-BOX JA VEIJARI-BOX

4-6 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Vilperi-box ja 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Veijari-Box.

Pääpaino toiminnassa on leikki, liike ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus. Lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä, improvisointi on tunneilla enemmän sääntö kuin poikkeus. Vilperi- ja Veijari-boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen.

 

NUORTEN HARRASTAJA RYHMÄ

on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille, sekä tytöille että pojille. Harjoituksia on kahdesti viikossa. Tunneilla opit niin nyrkkeilyn perusteet kuin oheisharjoittelunkin. Tunneilla harjoitellaan lyöntejä ja väistöjä joko paritekniikka- tai säkkiharjoitteluna, sekä lajiin liittyvää lihaskuntoharjoittelua.

 

Tervetuloa harrastamaan salillemme Kamppailukeskukseen, Kauppakeskus Ounaksen alakertaan (Erkkilänkuja 4, 96400 Rovaniemi)

 

 

PS. Kamppailija ei kiusaa! http://www.kamppailijaeikiusaa.fi/

Tapahtumia

aamutreenit (28.1.2020)
KUNTONYRKKEILYPÄIVÄ (1.2.2020 klo 13:00)