NYRKKEILY

 

Yli 60 vuottanyrkkeilyperinteitä

...Laji vaatii harrastajaltaan, etenkin kilpanyrkkeilijältä, eri ominaisuuksia kokonaisvaltaisesti: voimaa, nopeutta, kestävyyttä, taitoa ja rohkeutta sekä ennen kaikkea kovaa voitontahtoa.... (katkelma puheenjohtajan esipuheesta)

 

Tervetuloa mukavaan porukkaan!

 

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, mukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa harrastaa ja kilpailee noin 150 tyttöä ja poikaa, miestä ja naista kaikista ikäluokista. Harrastuksen voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 9, eikä yläikärajaa ole. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti. Lapin Lukko järjestää viikossa yhteensä 12 tuntia nyrkkeilytreenejä kolmessa ryhmässä; kuntoilijat, harrastajat ja kilpailijat.

 

KILPANYRKKEILY

Lapin Lukolla on pitkät perinteet kilpanyrkkeilyssä ja moni seuraa edustanut urheilija on menestynyt kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Kilparyhmässä on tällä hetkellä sekä kansainvälisellä tasolla kilpailevia sekä kansallisella tasolla kilpauraansa aloittelevia nyrkkeilijöitä. Seuramme järjestää kilpailutoimintaa yhdessä toisen rovaniemeläisen nyrkkeilyseuran kanssa, salikilpailuja muutaman kerran vuodessa sekä perinteikkään ja kovatasoisen kansainvälisen Ruskaturnauksen (31. kerta vuonna 2017).
Kilpanyrkkeilyharjoitukset sisältävät välineharjoittelun ja lihaskuntoharjoittelun lisäksi paljon ottelu- ja pariharjoittelua.

 

NYRKKEILYKOULU

Nyrkkeilykoulu on tarkoitettu yli 9-vuotiaille nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille, sekä tytöille että pojille. Koulu kestää noin neljä kuukautta ja harjoituksia on kahdesti viikossa.
Nyrkkeilykoulussa opit niin nyrkkeilyn perusteet kuin oheisharjoittelunkin. Tunneilla harjoitellaan lyöntejä ja väistöjä joko paritekniikka- tai säkkiharjoitteluna, sekä lajiin liittyvää lihaskuntoharjoittelua. Nyrkkeilykoulusta siirrytään jatkokurssille, josta voi jatkaa harrastamista, kuntonyrkkeilyä tai siirtyä kilpanyrkkeilijöiden seuraan.

 

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilijät treenaavat kolme kertaa viikossa ja valittavana on kaksi ryhmää, joissa on hieman erilaiset painotukset; enemmän käyneet / kokeneemmat, sekä vähemmän käyneet / aloittelijat. Ryhmää voi vaihtaa tilanteen mukaan "lennosta" omien aikataulujen mukaan. Miehet ja naiset treenaavat samassa ryhmässä ja lihaskuntotreenit ovat kaikille kuntonyrkkeilijöille yhteiset. Treenit kestävät yleensä tunnin.

Voit aloittaa kuntonyrkkeilyn vaikka kesken kauden. Aloitukseen tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet, muut varusteet voit lainata tarvittaessa salilta. Käsisiteet tosin suositellaan hankittavaksi heti alussa.

Perinteisten ”sisänyrkkeilytreenien” lisäksi teemme retkiä ja seikkailuja Rovaniemellä ja sen ulkopuolella vuoden- ja vuorokaudenaikaan katsomatta.

 

Tervetuloa harrastamaan salillemme Kamppailukeskukseen,
Kauppakeskus Ounaksen alakertaan (Erkkilänkuja 4, 96400 Rovaniemi)

 

PS. Kamppailija ei kiusaa! http://www.kamppailijaeikiusaa.fi/

Neve on tukemassa Lapin Lukon junioritoimintaa. Tukemme avulla nuorten nyrkkeilykoulun osallistumismaksu saadaan pidettyä edullisena. Harrastus tuo monelle nuorelle säännöllisyyttä elämään ilman suuria taloudellisia satsauksia.

Tervetuloa harrastamaan salillemme Kamppailukeskukseen, Kauppakeskus Ounaksen alakertaan, Erkkilänkuja 4, Rovaniemi

Joulukuu 2017

lauantai 16.12.2017

tiistai 26.12.2017

Joulukuu 2017
48 1 2 3
49 4 5 6 7 8 9 10
50 11 12 13 14 15 16 17
51 18 19 20 21 22 23 24
52 25 26 27 28 29 30 31

RSS