Lapin Lukossa ollaan iskussa kaiken ikää, tavoitteistasi riippumatta.

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, huippumukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa meitä on jo reilu 300 eri ikäistä, tasoista ja kuntoista harrastajaa sekä kilpaurheilijaa. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti.

Tervetuloa mukavaan seuraan!TAPAHTUMATLapin Lukko Nyrkkeily 

Postikatu 1, 96100 ROVANIEMI

lalunyrkkeilyjasenet@gmail.com 

Sisäänkäynti sisäpihan kautta >>

Palautelomake

Voit alla olevalla lomakkeella lähettää palautetta Lapin Lukon nyrkkeilyn toiminnasta ja treeneistä. Jos haluat että palaute osoitetaan suoraan tiettyyn ryhmään, muista mainita se palautteessasi. 


Seuraa meitä myös seuraavissa kanavissa:

YouTube

www.facebook.com/lapinlukkonyrkkeily

www.instagram.com/lapinlukkonyrkkeily⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

TikTok

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Liity Lapin Lukko nyrkkeilyn jäseneksi

Jäsenmaksu 20 € / vuosi
Tilinumero: Danske Bank FI66 8000 1870 1965 33

Jäsenenä voit osallistua sääntömääräisiin syyskokouksiin, jäsentapahtumiin ja järjestötoimintaan. (Jäsenmaksu sisältyy harrastusmaksuihin.)

Kannatusjäsen >>

Harrastusmaksut >>

Harrastusmaksuihin sisältyy aina kuluvan vuoden jäsenmaksu.


PS. Kamppailija ei kiusaa! www.kamppailijaeikiusaa.fi