Nuorten omat kuntonyrkkeilytreenit 
11-15 vuotiaille.


Kevätkausi 16.1.-16.5.2024

Tule sellaisena kuin olet mukavan urheiluharrastuksen pariin ja kehity kovakuntoiseksi urheilijaksi, tai halutessasi vaikka kilpanyrkkeilijäksi. Lapin Lukon nuorten ryhmässä harrastus on helppo aloittaa. Siinä sivussa saat kivoja kavereita nyrkkeilysalilta ja harrastat liikuntaa monipuolisesti.

Nuoten kuntonyrkkeily harjoitukset tiistaisin ja torstaisin  klo 17-18 
Koulujen lomien aikaan treenejä ei ole.

Ilmoittautumiset etukäteen  sivun HARRASTEMAKSUT lomakkeella.

Harrastuksen voit aloittaa aina kuukauden alussa.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan huoltajan yhteystiedot; sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joka tarvitaan whatsapp-ryhmää varten. 

Treeneissä harjoitellaan treenaamaan sekä tietenkin nyrkkeilyn perustaitoja. Opit lyömään ja väistelemään kuin nyrkkeilijä, samalla treenaamme myös lihaskuntoa. 

Näillä tunneilla harjoitellaan lyöntejä, väistöjä, liikkumista, paritekniikkaa ja säkkitreeniä, lyödään pistareita sekä tehdään lihaskuntoharjoituksia. Tässä ryhmässä tavoitellaan erityisesti kunnon kohenemista ja nyrkkeilytaitojen kartuttamista.

Kuntonyrkkeilyharrastuksessa on helppo päästä alkuun. Et tarvitse salille tullessasi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä, me kyllä opastamme. Nyrkkeilysalille tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat varusteet. Suosittelemme jo aluksi käsisiteiden hankkimista, harrastuksen edistyessä suosittelemme myös hanskojen ja hammassuojien hankintaa. Varusteita voi hankkia myös salilta.

Haluatko kokeilla? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule salille tutustumiskerralle.

Ryhmän vastuuohjaaja Teuvo Kokkonen