Kesän harjoitukset 

harjoitusryhmät alkavat  3.6.2024 

Yleisurheilukoulun ilmoittautuminen käynnissä.


Suomisportin kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan sporttitili Suomisportin ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on jo sporttitili, voit ilmoittautua suoraan.

Tiedustelut sähköpostilla: lapluyu.puheenjohtaja (at) gmail.com

Lapin Lukon yleisurheilukoulu 

Lapin Lukko haluaa tarjota laadukasta ohjaamista ja valmentamista kohtuullisilla harrastusmaksuilla. Tavoitteena on tuottaa edullinen mutta silti ammattitaitoisten ohjaajien toteuttama ja suunnitelmallinen harrastus 5-15(16)-vuotiaille tytöille ja pojille.

Harjoitukset sisältävät monipuolisesti perusliikunnan taitoja ja samalla paranee fyysinen kunto: juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä eli yleisurheilua. Harjoitukset suunnitellaan ikätasoon sopiviksi ja ohjaajat ovat koulutettuja yleisurheilun ohjaajia.

Harjoitusten määrät vaihtelevat 1-3 kertaa/vko, jolloin myös muille harrastuksille tai omaehtoiselle liikkumiselle jää aikaa.

Harjoitusten lisäksi urheilukoulun ohjelmaan kuuluu leirejä, kilpailuja ja muita tapahtumia. Myös muualle Suomeen järjestetään seuran kilpailureissuja.

Yleisurheilua voi harrastaa toisena lajina parantaen perustaitoja tai sitä voi harrastaa tavoitteellisena kilpaurheiluna, kukin omista lähtökohdista. Lapin Lukko kannustaa kokeilemaan omia rajoja ja testaamaan omia taitoja myös kilpailuissa.

Lapin Lukko on Suomen Urheiluliiton jäsen seura ja noudattaa liiton laatimia eettisiä pelisääntöjä ja periaatteita kaikessa toiminnassa ja myös covid19-turvallisuusohjeet on huomioitu.

Uudistuneen yleisurheilukoulun sisällöstä , valmennuksellisesta linjasta ja urheilijan polun hyvään alkuun pääsemisestä vastaa entinen Lapin Lukon urheilija Heikki Keskitalo ja toteutuksen apuna sparraa toinen Lukon entinen huippumaileri Esko Parpala.

Esko Parpala