Vilperi-Box

Vilperi-Box on nyrkkeilyopeilla maustettua monipuolista liikuntaa 4 - 6 -vuotiaille tytöille ja pojille. Vilperi-Box kehittää lapsen koordinatiota, rytmiikkaa, kehon hallintaa ja nostaa lapsen itsetuntoa.


Seuraava kurssi 7.9. - 16.11. 2021

Tiistaisin klo 17.00 - 17.45. 


Mukaan otetaan 10 lasta. Ilmoittautumiset helminenmaria@gmail.com.

 

Vilperi-Box sai alkunsa Kati Collanderin (www.porinnmkynyrkkeily.fi) toiminnallisesta opinnäytetyöstä. Toiminta alkoi vuonna 2010 Porin NMKY.n salilla. Muutaman vuoden jälkeen rinnalle tuli Veijari-Box, joka on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille.

Pääpaino toiminnassa on leikki ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus. Lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä. Kaikenlaisten tunteiden käsitteleminen liikunnan avulla on sallittua, myös negatiivisten tunteiden. Vilperi-Boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen. Tärkeintä on LEIKKI ja liike! Vilperit eivät opettele täydellistä vasenta suoraa tai oikeaa yläkoukkua, vaan lapset opettelevat nyrkkeilylle ominaisia harjoitteita sekä termistöä leikkien ja pelien avulla.

Vilpereissä toteutetaan kamppailija ei kiusaa -oppeja, sekä toimitaan yhdessä salin sääntöjen puitteissa.

 

Kilpailu, taitotestit tai try out -testit eivät kuulu tähän ryhmään. Vilperit eivät myy mitään. Kaikki harrastusvälineet löytyvät salilta, joten lapsi ei tarvitse harrastamiseen muuta kuin sisäliikuntaan sopivat vaatteet (T-paita, verkkarit, jumppatossut sekä vesipullon). Tärkeintä on, että harrastajalle syttyy kamppailijan sydän ❤️. Kauden lopuksi jokainen Vilperi saa muistoksi diplomin osallistumisestaan. Pääasia Vilperissä on, että on hauskaa ja lapset saavat liikuntaa.

Vilperi-Box -ohjaajana toimii Vilperi Box –ohjaajaksi kouluttautunut Maria Helminen apunaan vaihtelevasti muita Lapin Lukon kuntonyrkkeilyohjaajia. Lapin Lukon nyrkkeilyjaostolle on tärkeää, että kaikki saavat harrastaa ilman häirintää, kiusaamista ja epäasiallista käyttäytymistä ja myös kaikille lasten ja nuorten ohjaajille on teetetty rikostaustaselvitys. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: helminenmaria@gmail.com