Lapin Lukko ry - Rovaniemi

Lapin Lukko toteuttaa kilpailu-, koulutus-, valmennus-, harjoitus-, nuoriso-, tiedotustoimintaa sekä kunto- ja terveysliikuntatapahtumia. Seuran urheilulajit ovat nyrkkeily, paini ja yleisurheilu. Jäseniä seurassa on reilut 800.

YLEISURHEILU

Syksyn ja talven Lapin Lukon yleisurheiljoiden harjoitusvuorot Urheiluopistolla ovat maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 19-20 sekä lauantaina klo 11-12
Yleisurheiluakatemiaan liittyneet Lukon urheilijat harjoittelevat Urheiluopistolla akatemian vuoroilla.

Jaosto järjestää kesällä kilpailuja Saarenkylän kentällä, syksyllä ja talvella hallikisoja Urheiliuopistolla.

Jaosto avustaa SM-kisoihin, Vattenfalliin ja Sisukisoihin osallistuvia urheilijoita taloudellisesti.

NYRKKEILY

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa voit harrastaa kunto- kuin kilpaurheilutasoilla. Tavoitteena on saavuttaa SM-mitaleja juniori- ja yleisessä sarjassa, sekä tuottaa nyrkkeilynomaista liikuntaa aikuisille ja nuorille. Jaosto järjestää Kansainvälisen Ruska -turnauksen syyskuussa sekä salikilpailuja Kamppailukeskuksessa. Nyrkkeilytreeneissä liikkuu viikottain kaikenikäisiä nyrkkeilijöitä, neljästä vuodesta alkaen.

PAINI

päätapahtuma on Kansainvälinen Joulumaapainit -turnaus, jolla juhlistetaan suomalaisen painiurheilun yli 100 -vuotista historiaa ja lappilaista painiperinnettä. Joulumaapainit keräävät Rovaniemelle vuosittain yli sata painijaa Pohjoismaista ja Venäjältä. Painiharjoituksia järjestetään päivittäin kamppailusalilla, useassa eri tasoryhmässä. Lapin Lukon painijat kilpailevat säännöllisesti Suomessa ja Pohjoismaissa järjestettävissä painikilpailuissa.