Ilmoittautuminen

- Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan sporttitili Suomisportin ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on jo sporttitili, ilmoittaudu sen tiedoilla.

- Yleisurheilukoulu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Maksupalveluoperaattori on Svea payments. 

- Sisaralennuksen (-20%) saa koodilla SISAR. Perheen ensimmäinen lapsi ilmoittautuu täydellä hinnalla ja seuraavat sisarukset sisar-hinnalla.

- Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa yhden kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee tulee olla tehtynä ilmoittautuminen Suomisportissa. 

- Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta.

- Ajalleen tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme harjoitusmaksun vähennettynä 20€ (kokeilukerta ja toimistokulut). Hyvitykset maksetaan aikaisintaan 1.2.2022.

- Harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan.

- Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen yleisurheilukoulun alkamista. 

- Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen yleisurheilukoulun alkua sähköpostitse. 

- Mikäli harjoituksia joudutaan perumaan seurasta riippumattomista syistä, pyritään järjestämään korvaavat harjoitukset erikseen ilmoitettavina aikoina

- Osallistuminen seuran harrastustoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.