Lapin Lukko hakee kesätyöntekijöitä

7.4.2021

Yleisurheilukouluohjaajia kesän ryhmiin!

Lapin Lukon yleisurheilujaosto hakee 1-4 ohjaajaa lasten yleisurheilukouluryhmiin kesäkaudelle 2021. Yleisurheilukoulutoiminnan tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilulajeihin sekä kehittää lasten liikunnallisia perusominaisuuksia leikin ja monipuolisten harjoitteiden kautta.

Haemme ohjaajia 5-7, 8-9 ja 10-11-vuotiaiden yleisurheilukouluihin viikoille 22-32 (31.5. - 13.8.). Harjoitukset järjestetään ilta-aikaan maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Saarenkylän urheilukentällä. Harjoitusajat sijoittuvat päivästä riippuen klo 16.45-19.00 välille.

Ohjaaja voi työskennellä yhtenä tai useampana iltana viikossa, joten työ onnistuu myös opiskelun tai toisen työn ohessa. Ohjaamista on mahdollista jatkaa myös talvikauden ryhmissä syyskuusta eteenpäin.

Etsimme tiimiimme sekä aikuisia että nuoria ohjaajia. Odotamme ohjaajilta vähintään 15 vuoden ikää, reipasta asennetta ja liikunnallisuutta. Ohjaajat perehdytetään työhön ennen toiminnan alkua järjestetävällä koulutuksella (Yleisurheiluohjaajatutkinto). Koulutus on ohjaajille pakollinen ja maksuton. Tutkinnon suorittamisesta saa Suomen urheiluliiton todistuksen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita mutta kokemus lasten kanssa työskentelemisestä, ohjaustyöstä ja yleisurheilusta sekä kasvatus- ohjausalan koulutus/opiskelu katsotaan eduksi.

Valituille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun loppuun mennessä. Tehtävään valittujen 16-18-vuotiaiden tulee hakea Rovaniemen kaupungin kesätyöseteliä, mikä on edellytys työsuhteen solmimiselle. Palkka 15€/h, kesätyösetelin periaatteiden mukaisesti.

Valittujen täysi-ikäisten henkilöiden on toimitettava nähtäväksi itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain L 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 28.4.2021 mennessä:
lapluyu.puheenjohtaja(at)gmail.com