YKSITYISTUNNIT

Yksityistunnit ryhmille: työ- ja kaveriporukat, polttarit, tykypäivät, opiskelijat.

Järjestä yrityksellesi Tyky-päivä tai muuten vaan mukava hikoiluhetki kaveriporukalle. Osaavat, koulutetut ohjaajamme pitävät huolen, että kaikki saavat hymyn huulille ja hien pintaan, ehkä jopa löytävät kuntonyrkkeilystä ihan uuden harrastuksenkin. 

Kuntonyrkkeilytunti koostuu alkulämmittelystä, perustekniikoiden opettelusta, säkkiharjoituksesta, lihaskunto-osuudesta ja loppuverryttelystä. Sopii myös koululaisille ja opiskelijoille tutustumistunniksi. Tunti suunnitellaan kohderyhmälle sopivaksi ja myös mahdolliset toiveet tunnin sisällöstä otetaan huomioon. 

Bootcamp-tunti suunnitellaan tarpeen mukaan sisä- tai ulkotreeniksi. Voidaan vaikkapa flippailla isoja tai heitellä pienempiä renkaita, vetää köyttä, harrastaa maastojuoksua, tehdä kahvakuulaharjoituksia ja lihaskuntotestejä, tai vaikka painia mudassa tai lumihangessa. Kysy lisää!

Yksityistunnin kesto on 60-90 min.

Hinta: 150 € max 30 henkilöä.

Kysy lisää lalunyrkkeily@gmail.com


Nyrkkeilytekniikkatunnit / kuntonyrkkeilyn yksityistunnit 1 tai 2 henkilölle

Haluatko oppia nyrkkeilytekniikkaa omaksi iloksesi tai odottaako autotallissa se nyrkkeilysäkki, jota et oikein osaa käyttää hyödyksi? Tekniikkatunti voisi siis tulla tarpeeseen. Myös kaverin kanssa uuden harrastuksen oppiminen on mukavaa ja tsemppaa molempia.

Meiltä on mahdollisuus varata yksityistunteja yksin tai vaikka kaksin kaverin kanssa. Tuntien sisältö räätälöidään oman innostuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hinnat:


1 henkilö2 henkilöä
1 tunti50 €75 €
3 tuntia120 €180 €
5 tuntia150 €225 €
10 tuntia230 €345 €

Kysy lisää lalunyrkkeily@gmail.com


Koululaisryhmät 

Koululaisten tutustumistunnit sisältävät lyhyen seura- ja lajiesittelyn sekä liikuntaosion. Liikuntaosio suunnitellaan osallistuvan luokan ikäjakauman, tason ja opettajan toiveiden mukaisesti kaikille sopivaksi. Tutustumistunti rakentuu alkulämmittelystä, nyrkkeilyosiosta, lihaskuntotreenistä ja loppuverryttelystä. Oppilaille  mukaan liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät ja juomapullo. Muut nyrkkeilyyn tarvittavat varusteet löytyvät salilta. Kysy lisää!

Tutustumistunnin kesto on 60-90 min. 

Hinta: 40  € max 35 oppilasta. 

Kysy lisää lalunyrkkeily@gmail.com