Vuoden 2021 palkitut

28.11.2021

Joulu on taas ja kiltit lapset palkitaan!

Nyrkkeilyjaoston pikkujoulut vietettiin 27.11.2021 rennosti omalla salilla. Illan aikana hiukan kisailtiin, syötiin, palkittiin sekä juhlittiin. Perinteisesti vuoden aikana tasavuosia täyttäneet, aktiiviset toiminnassa mukana olleet jäsenet ja kilpailijat palkitaan.

Ensin muistamisia tasavuosista


50v tänä vuonna, mutta tunnustus ei tule pelkästään tasavuosista, vaan myös seura-aktiivisuudesta. Hän on jaksanut harrastaa seurassa useiden vuosien ajan, sekä toiminut monissa talkoissa mukana… eli Petteri Liimatainen 50v ja toiminnasta LaLun nyrkkeilyn hyväksi hänelle luovutetaan pieni lahjapaketti.


30v tänä vuonna, eikä tämäkään tunnustus tule pelkästään tasavuosista, vaan myös seuran ohjaus- sekä johtokuntatyöstä. Hän on uusi/vanha tulija… Harrasti seurassa 2010-luvun alkupuolella, katosi opiskelemaan ja loppupuolella palasi seura-aktiiviksi eli Mona Ylivirta 30v ja toiminnasta LaLun nyrkkeilyn hyväksi hänelle luovutetaan pieni paketti.. sekä… koska.. Mona valmistautuu harjoituksiin sotilaallisella täsmällisyydellä, joten hänelle myös annetaan jotain joka muistuttaa siitä…

Martta-corner: Tämä, hieman kyseenalaistakin mainetta saanut poppoo, johon ei todellakaan ole helppo päästä, kerääntyy jostain kumman syystä aina samaan rykelmään ja samaan loukkoon.. Kuin entisajan räpätätit, ruukaavat keskustella menneet, olevat ja tulevat asiat.. kovaan ääneen… yhtä aikaa ohjaajan kanssa… Uutena kerhoon pääsevät Reijo Kangas, Petteri  Liimatainen ja Arto Moilanen.



(Klikkaa kuvia suuremmaksi niin näet myös kuvatekstin)


Sitten muita ansioituneita.

Vuoden Paras Juniori: Sabawoon Babakarkhail eli tunnetummin Saba 
Saba aloitti kilpailemisen seurassa vuoden lopulla omissa salikilpailussa. Eka ottelu ja samalla eka voitto. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan uraa uudelle vuodelle. Saba tuli nyrkkeilykouluun jo vuonna 2017 syksyllä… pieni liekki on ollut rinnassa kilpailemiseen jo pidemmän aikaa ja nyt, puolen metrin kasvun jälkeen astui tuohon kilpailemisen maailmaan. Onnea tulevaan!

Vuoden Nyrkkeilijä: Mira Kiviharju

Mira siirtyi Lapin Lukkoon Kemin Innosta tänä syksynä eli on uusi tulokas seurassa. Mutta sehän ei vähennä yhtään Miralle myönnettävän tunnustuksen arvoa. Muut seuran kilpailijat eivät ehtineet ottaa yhtään tai vain yhden ottelun koko vuoden aikana, joten sekin helpotti vuoden nyrkkeiljän valintaa. Miralla on alla kolmet kilpailut Lukon nimissä ja parin viikon päästä vielä SM-kisat Helsingissä, toivottavasti sieltäkin tulee mitali tuliaisena. Onnea Miralle!

Liikkuva perhe:  Salminen Johanna, Emmi ja Eeli
Palkinto jaetaan perheelle, joka on useamman henkilön voimin osallistunut Lapin Lukossa nyrkkeilyn harrastamiseen. Tässä tapauksessa Johanna on jo pitkän linjan harrastaja, joka on tuonut myös lapsensa mukaan toimintaan. Ensin aloitti Eeli, joka treenaa nyt nuorten ryhmässä, sekä myöhemmin Emmi, joka harrastaa lasten ryhmässä. Onnea koko perheelle!

Vuoden Aktiivi: Reijo Kangas 
Reijo on toiminut seurassa parin vuoden ajan. Heti alusta iski silmään Reijon mieletön halu treenata. Hänet nähdäänkin jokaisessa tapahtumassa ja jokaisessa treenissä touhuamassa. Tätä duracellia ei pysäytä mikään…
Huippu treenaaja Reijo palkitaan VUODEN AKTIIVI -POKAALILLA.

Golden Glove: Hannu Raasakka 
Golden Glove -kunniamaininnan ja -palkinnon saa tänä vuonna Hannu Raasakka.
Hannu on harrastanut jaostossa 2014 vuodesta lähtien, aluksi vain harrastaen, mutta pikkuhiljaa ottanut vastuuta ja rooleja jaoston toiminnassa niin johtokunnassa, kuin myös ohjauspuolella… myös talkootoiminnan vastuuta näyttää kaatuvan Hannun harteille. Toivottavasti Hannun into ja kehitys ei laannu, vaan että kehitystä ja itsensä kehittämistä tulee jatkossakin! Palkinto on pokaali, sekä kultaiset nyrkkeilyhanskat LaLu nyrkkeilyn logolla.

Vuoden Toimija: Matti Posti 
Matti aloitti taipaleensa Lapin Lukon nyrkkeilyssä 2011,  toimi harrastajana kuin kuka tahansa meistä, otti pienen irtioton, kunnes vuonna 2015 hyppäsi isoihin kenkiin ottamalla nyrkkeilyjaoston puheenjohtajan pestin. Siitä asti Matti on toiminut määrätietoisesti jaoston eteen, mutta myös koko seuran eteen, olemalla pääseuran hallituksessakin. Saavutuksia on vuosien varrella tullut monia, mutta suurimpana saavutuksena voitaisiin pitää oman salin hankintaa ja rakentamista. Tätä ollaan haettu ja nyt se on saatu, siitä iso kiitos Matille! Hän sanotusti MAHDOLLISTAA asioita harrastajille ja seuralle. Ilman tätä työtä jaosto ei toimi. 

Puheenjohtaja MATTI palkitaan VUODEN TOIMIJA -POKAALILLA! Tuokoon tämä lisää tuulta purjeisiin, jotta puheenjohtajamme jaksaisi paahtaa LaLu nyrkkeilyn eteen tulevinakin vuosina.


Jaksaja: Anu Sillanmäki 
Talkootyö seurassa ja varsinkin vastuunotto seuratyöskentelyssä vaatii monesti enemmän kuin ulkopuolinen luulee. Talkootyö on vapaaehtoista, eli voi käydä silloin kun jaksaa ja on lupautunut. Vastuunotto sitten vaatiikin enemmän. Vaikka tekee ”talkoillen”, pitää suorittaa velvoitteet, eli ns. pakotettua talkoilemista. Palkkaahan ei saa, niin mahdollisuus on myös irroittautua velvoitteistaan, toki silloin olemassa oleva vastuu kaatuu muiden harteille.

Tämän henkilön ansiot ei mahdu tähän A-neloseen, mutta mainittakoon muutama.. Varapuheenjohtaja, kuntonyrkkeilyn vastuuhenkilö, kuntonyrkkeilyohjaajakouluttaja, kuntonyrkkeilyohjaaja, markkinoinnin vastuuhenkilö, mainos- ja markkinointimateriaalien tekijä, tiedottamisen vastuuhenkilö, tiedottaja… jne..

Kun vapaa-aika käy raskaaksi, pitää saada raskaat palauttavat. Toivottavasti Anu vielä jaksaa seuraavatkin vuodet näiden palauttavien muistamisten myötä, shampanjaa ja vaahtokarkkeja.