Vuoden 2020 palkitut / nyrkkeilyjaosto

15.1.2021

Joulu on taas… kiltit lapset palkitaan!

Lapin Lukon nyrkkeilyjaosto palkitsee perinteisesti ansioituneita toimijoita, harrastajia ja kilpailijoita.

Tasavuosia,

Johanna Salminen 40v tänä vuonna, mutta tunnustus ei tule tasavuosista, vaan seuratoiminnassa mukana olosta. Hän on toiminut apuvalmentajana nuorten kuntoryhmässä, leipurina / hoitsuna salikilpailuissa, eli monen asian taitajana LaLun nyrkkeilyn hyväksi hänelle luovutetaan nyrkkeilijän kaulakoru.


Vuoden Paras Juniori:

Tänä vuonna ei ollut yhtään junioria kilpailemassa, joten ei jaeta.

Leijonan Sydän:

Leijonan Sydän pokaali jaetaan nyrkkeilykoulun lopuksi. Se jaetaan potentiaalisimmalle koululaiselle… henkilölle, jolla on tahto rinnassa ja liekki silmissä. Nyrkkeilykouluakaan ei ollut tänä vuonna, joten pokaali jää jakamatta.

Nuortenkunto pokaali: Miisa Raasakka ja Paulus Lehtoniemi

Jaetaan ansioituneimmille junioreille, jotka ovat jaksaneet treenata ja opetella nyrkkeilyn saloja nuorten kuntonyrkkeily porukassa

Liikkuva perhe: Jussila/ Huhtalo

Jaetaan perheelle, joka on useamman henkilön voimin osallistunut Lapin Lukossa nyrkkeilyn harrastamiseen.. Tässä tapauksessa Katja, jo pitkän linjan harrastaja, Emma nuori harrastaja, joka on nyt siirtynyt kilparyhmään kokeilemaan kontaktimpaa nyrkkeilyä, sekä uusin tulokas Marko, joka ekaa kauttaa kokeilee kuntonyrkkeilyn saloja.

Tsemppari: Hannu Raasakka

Näin ehdotettiin harrastajien syvistä riveistä..

" Ehdotan palkintokomitealle erään henkilön palkitsemista Tsemppari-palkinnolla. Tämä henkilö luo hyvää yhteishenkeä ja saa ihmiset nauramaan, rentoutumaan ja tekemään. Hän on apuna milloin missäkin ja hänen poissaolonsa treeneistä kyllä huomaa. Hän ei epäröi tarttua mopin varteen treenien jälkeen ja paistelee ja myy kampanisut ja pullat kisoihin. Ja sehän on Hannu se. "


Vuoden Toimija:  Ossi Peppanen

Ossi on toiminut kantavana voimana ja varana nyrkkeily jaostossa jo +40 vuotta. On sanonta ”LUOTTAA KUIN KIVEEN”.. Ossin tapauksessa tämä pitää paikkansa…On asia mikä tahansa ja kun Ossi lupaa tehdä sen, se tulee tehtyä sotilaallisella tarkkuudella. Ossi on taustalla tekemässä näkymätöntä, mutta todella tarpeellista työtä. Hän sanotusti MAHDOLLISTAA monia asioita harrastajille ja seuralle. Ilman tätä työtä, jaosto ei toimi.

Jokapaikan OSSI, palkitaan VUODEN TOIMIJA POKAALILLA, sekä tuleviin pimeän talven talkoihin valoa tuovalla otsavalolla..

Vuoden Aktiivi: Petteri Liimatainen

Petteri on toiminut seurassa vuodesta 2015. Välillä harrastaen enemmän, välillä vähemmän… Talkoohommissa Petteri sitä vastoin näkyy enemmänkin.. välillä haravan varressa, välillä kisatapahtumissa..

Talkoileva treenaaja Petteri palkitaan VUODEN AKTIIVI POKAALILLA


Golden Glove: Jaetaan puheenjohtajan yksinvaltiudella:  

Golden Glove kunniamaininnan ja palkinnon saa tänä vuonna Mona Ylivirta. Mona on toiminut seurassa hallituksen jäsenenä 2019 joulusta. Jo 2019 keväällä ja kesällä Mona veti harjoituksia kuntonyrkkeilijöille firman piikkiin, mutta 2020 alusta siirtyi ohjaajalistalle ”oikeesti”. Monan treenit ovat a) suunniteltu tarkasti, b) ajoitettu minuutilleen, joten treenit ovat todella toimivat, sekä harrastajien mukaan ovat todella monipuolisia.

Tämä palkinto on menneistä tai tulevista ansioista… Nyt nimenomaan menneistä ja olevista, mutta toivottavasti tsemppaa tulevia ohjauksia myös..

Palkinto on pokaali, sekä kultaiset nyrkkeilyhanskat LaLu nyrkkeilyn logolla

Pekan Pysti: Kati Ylivirta

Pysti jaetaan parhaalle Lukkolaiselle Ruskaturnauksessa. Kun tapahtumaa ei ollut, jaetaan palkinto palkinto SM kisa menestyjälle, Kati Ylivirralle.

Palkinto  on siis PEKAN PYSTI, joka on Pekka Rötkösen muistokiertopalkinto. Lisäksi pieni pokaali, joka muistuttaa tästä kiertopalkinnon saavuttamisesta kyseisenä vuonna.

Vuoden Nyrkkeilijä: Kati Ylivirta

Nyrkkeilijän kaksoispolku… nyrkkeilijästä valmentajaksi… Katin polku jatkui 2020 vielä ”kolmoispolulla” valmentajasta takaisin nyrkkeilijäksi. Kevätkauden Kati oli kilpavalmennuksessa mukana… teki kevätohjelman kilpailijoille ja oli vastuussa valmennuksesta myös. Nämä hän suoritti ja hommasta suoriutui todella mainiosti. Kevään lopulla virisi ajatus paluusta kehään, joten rooli muuttui ja treenaaminen alkoi kesällä, tähtäimenä koti SM kisat. Syyskauden parit kisat tuli käytyä Kiimingissä ja Kajaanissa voitokkaasti. SM kisoissa saldona oli pronssi, joka monin silmin olisi voinut olla parempikin.

Katin omistautuminen asialle, valmennus tai kilpailu, on aina täydellisyyttä hipovaa. Asiat tehdään niin, kuin ne pitääkin tehdä… oikein ja oikeassa järjestyksessä, ohjelman mukaisesti. Tästä on mainittu ennenkin ja mainitaan taas, eli Katin oleminen ja tekeminen on erittäin hyvä roolimalli, esikuva nuorille, sekä vanhoille kilpailijoille ja harrastajille.

Tänä vuonna Kati palkitaan VUODEN NYRKKEILIJÄ LAUTASELLA POKAALEINEEN, SEKÄ STIPENDILLÄ (100€), sekä SM kisojen pronssimitalista (100€) stipendillä.