Rovaniemi koronaepidemian perustasolle

7.4.2021

 – turvallisuussuosituksia edelleen tärkeä noudattaa


Yli 16-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta saa jatkaa 7.4.-3.5. terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti, joten...

Tänään keskiviikkona palaamme salille treenaamaan klo 18.00 - 19.00

Alakorkalontie 12, Rovaniemi (Teollisuusalue)

Eli treeneihin vain terveenä, pestään kädet ja käytetään käsidesiä, omat varusteet suositeltuja, jos käytät seuran hanskoja muista desinfiointi tunnin loputtua, pyyhitään myös matot ja muut käytetyt välineet tunnin päätteeksi. 


Jeeeee!! Tervetuloa treeneihin =)

t: Anu

******************************

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä kokoontui keskiviikkona 7.4.2021 keskustelemaan Rovaniemen tautitilanteesta ja suosituksista. 

Lapin sairaanhoitopiirin koronakoordinaatioryhmä katsoi kokouksessaan 6.4.2021, että koronavirustilanne on sairaanhoitopiirin alueella rauhoittunut, ja päätti, että alueella palataan koronavirusepidemian perustasolle.

Jotta tilanne pysyisi jatkossakin hyvänä, edelleen tulee muistaa tartuntojen leviämisen estämiseksi annetut turvallisuusohjeet. Tärkeä on edelleen huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta, pitää 2 metrin turvavälit, välttää ihmisjoukkoja, käyttää kasvomaskia ja hakeutua lievissäkin oireissa koronatestiin.

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä päätti hyväksyä seuraavat suositukset, jotka ovat voimassa 7.4.–3.5.2021:

  • Yli 16-vuotiaiden sisätiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta voi jatkaa toimintaa huomioiden terveysturvallisuusohjeet ja voimassa olevat aluehallintoviraston päätökset.
  • Korkeakoulut voivat palata lähiopetukseen, kuitenkin huomioiden lähikontaktien minimointi ja maskisuositus ja muut terveysturvallisuusohjeet.
  • Yksityistilaisuuksien henkilömäärä suositellaan rajaamaan korkeintaan 20 henkilöön.
  • Etätyösuositus pidetään edelleen voimassa.
  • Maskisuositus pidetään THL:n kiihtymisvaiheen suosituksen mukaisena. Myös kouluilla on edelleen tärkeää noudattaa maskisuositusta. Varhaiskasvatuksessa voidaan kuitenkin lasten vuorovaikutuksen kehittyminen huomioiden käyttää maskia harkiten tilanteen mukaan ja siirtyä käyttämään enemmän visiiriä.
  • Pidetään voimassa suositus välttää matkustamista epidemian leviämisvaiheessa oleville alueille, yli sairaanhoitopiirin rajojen.

https://www.rovaniemi.fi/news/Rovaniemi-koronaepidemian-perustasolle-%E2%80%93-turvallisuussuosituksia-edelleen-tarkea-noudattaa/34981/7c9ead10-35e3-454f-9c09-d82acb662dd7