Adriana ja Kati voitokkaina Bodenissa

24.10.2016

LaLun naiset Bodenin nyrkkeilytapahtumassa

22.10.2016 Boden. Adin ja Katin kaa käytiin I 19 IF järjestämissä kisoissa.
Adriana sai elämänsä ensimmäisen diplomiottelun (tekniikkaottelu), jossa siis arvosteltiin teknistä osaamista. Vastassa oli viiden diplomiottelun omaava, paikallista seuraa edustava Miranda Hiltula.Ottelun ensimmäisestä sekunnista viimeiseen, oli Mirandalle kokemus, että kun toinen on teknisesti vaan niin ylivoimainen, niin miltä se tekeminen sellaista vastustajaa vastaan tuntuu. Adi hallitsi kaikki osa-alueet niin iskut, koskemattomuus, liikkuminen... vaikkakin väliin Adikin sai tuntea osumat, kun ei niin nopeasti suojaukseen itseään palauttanutkaan. Selkeä otteluvoitto 36-29..


Katin vastustajaksi tuli Norjan Bodöstä Anne Tjondall. Heti alusta huomasi, että Anne oli hyvä. Iskut oli hyvät ja puhtaat sekä ottelu tasapainoista... eli osasi hyökätä ja puolustaa. Ottelu meni kuitenkin Annen osalta puolustukseksi, sillä Kati otti heti oman tilansa läheltä ja pitempikätiseltä Annelta tilan pois.. Kati tekin useita hyviä hyökkäyksiä väistöistä, sekä iskuilla aloittaen ylhäältä ja alhaalta.. iskusarjat olivat molempiin tasoihin ja etäisyyskin oli todella hyvin hanskassa. Katin tahto oli vain niin rautainen, sekä osumien määrä iso, että tälläkertaa Annella ei ollut voittoon mahdollisuutta. Ottelu päättyi Katille 2-1, eli puolustus oli vastustajalla kyllä kunnossa.. yritti pitää Katia kaukana, muttei vaan pystynyt..

Jälkeenpäin selvisi, että Anne Tjonndal on Norjan tämänvuoden mestari 64kg sarjassa ;)... alkuperäisen ottelulistan nimessä oli pari ylimääräistä kirjainta, niin googlettamallakaan ei löytynyt mitään vastustajasta... No oliko hyvä vai huono, mutta tokkopa tuo olisi Katin ottelemista mitenkään muuttanut... kaikki ne on voitettava, jos aikoo olla kaikkein paras..

Onnittelut likoille voitoista... molemmat näytti kyntensä, vaikka Adi nyt ei ihan täysillä lyödä saanutkaan ;)
-m