30. Ruskaturnaus

12.9.2016

30 juhlakerran Nyrkkeilyn Kansainvälinen Ruskaturnaus iskettiin 9.-11.9.2016

Lyskan lukiolla isketyssä turnauksessa myös Lapin Lukon värejä.

N60kg iski Adriana paluuottelunsa. Yli vuoden armeijan "harmaissa" palvellut Adi palasi kilpakehiin Ruskaturnauksessa.

Loppuotteluun suoraan "joutunut" Adi otti todella taitavan ottelun Helsingin Tarmon Anette Valtasta vastaan. Ottelussa Adi oli taitavampi, liikkuvampi ja monipuolisempi, joten pääsi tekemmän hyviä ja iskurikkaita hyökkäyksiä. Puolustus taas ei toiminut niin täydellisesti, jolloin Anette pääsi tekemään omat iskunsa... Ottelu oli todella hyvä siihen nähden, että vuosi ollut taukoa. Anette voitti 2-1

Kati otti pitkän kaavan kautta eli joka päivälle ottelu. Eka oli Kuopion Riennon Elina Turusta vastaan. Elina on taitava, mutta Katin vauhti oli liikaa... myös seuraava ottelu Kajaanin nousevaa lupausta Krista Kovalaista vastaan meni samalla kaavalla.. eli Kati haastoi ja iski monipuolisemmin kahteen tasoon, sekä liikkui hieman paremmin hyökkäyssuuntaa muuttaen. Helppoja ottelut ei ollut, sillä molemmat ovat hyökkääviä nyrkkeilijöitä. Molemmat päättyi 3-0 Katille.

Viimeisessä ottelussa 5 kertaista suomenmestaria Marjut Laustia vastaan sitten katottiinkin kumman tahto oli kovempi. Marjut taitavana liikkui ja löi.. sekä hyökätessä, että puolustaessa ja oli siinä parempi. Kati taas otti tilan pois ja pääsi omalta etäisyydeltä tekemään iskunsa. Marjut näytti välillä jo hiukan hämmästyneeltä, että mistä tuo likka tulee ja miten se jaksaa.. joten Katin fysiikka ja tahto voitti, joten mahtavan päänahan saaneena Katille voitto 2-1.

Hopea ja kulta Lapin Lukolle... onnittelut tytöille