Kadetticupista painittiin kuudes osakilpailu

7.10.2019

Cupista jäljellä kaksi kisaa: Sodankylä ja Rovaniemi

Kemi cupissa painittiin myös kadetticupin pisteistä alle 17 v. poikien ikäluokassa. Cupin kärjessä porskuttaa Kemin Riku Joutsijärvi 47 pisteellä, kakkosena Haukiputaan Markus Vittaniemi 39 pisteellä ja kolmantena Lapin Lukon Otto Malinen 37 pisteellä. Lukon pojista kymmenen sakkiin mahtuu myös Joel Salmela 7. sija 27 pisteellä.

Cupin voittajasta ei liene epäselvyyttä jos Joutsijärvi osallistuu kahteen viimeiseen kisaan. Hopeasijasta on vielä tiukka vääntö neljän pojan kesken sillä HaHen Markus Vittaniemi, Lukon Otto Malinen, Juntan Veetu Peltoniemi ja Veikkojen Ville-Veikko Engelberg ovat viiden pisteen sisällä.

Seurapisteissä Ilmajoen Kisailijat johtaa 122 pisteellä, toisena Kemin Into 105 ja kolmantena Haukiputaan Heitto 100 pistettä. IK voittaa joukkukisan jos tulevat kahteen viimeiseen kisaan mutta jos matka Ilmajoelta latvavesille on liian pitkä niin voitosta kamppailevat tiukasti KI ja HaHe.

Cupin toiseksi viimeinen osakilpailu painitaan Sodankylässä 16.11. ja finaali Rovaniemellä 30.11.2019

Poikien kadetticupista palkitaan 10 parasta poikaa valmennusstipendeillä ja kolme parasta erikseen tuotepalkinnoilla. Joukkuekisan voittajalle palkintona on speed dummy nopeusheittonukke. Painijoiden tuotepalkinnot ja joukkuekisan heittonuken lahjoittaa NANSKI.

Liitteet