KLL mestaruuskilpailut päättivät kevätkauden

20.5.2019

Koululiikuntaliiton kr painin mestaruuskilpailut päättivät kilparyhmän tiiviin kevätkauden. Otto, Alina, Juho, Sampo ja Joel painivat hyvin, odotusten mukaisesti mutta ehkä pojilla oli vähän enemmän mielessä kuin pistesijat. Ja niin pitää ollakin mutta pettymykseen ei ole aihetta kenelläkään.

Otto pääsi kohtalaisen helpolla 17-20 v. 74 kg sarjassa kun matseja ei tullut kuin kaksi. Avausottelussa Otto voitti pistein 6-2 ja toisesta matsista tuli pistetappio 1-3. Otolle hopeaa, viime kevään malliin. Onnea mitalistille!

Pojat 17-20 v. 74 kg: 1. Riku Suhonen (Kuortane), 2. Otto Malinen (Kuortane), 3. Leevi Louhula (Kaustinen).

Alinalla oli myös mitalisauma yhdellä otteluvoitolla mutta tappiot tuli kaikista kolmesta matsista. Toisessa matsissa voitto oli lähimpänä, 2-4 tilanteessa Alina pääsi vielä ottelun lopussa matossa päältä koittaan mutta aika ei riittänyt.

Tytöt 7-13 v. 70 kg: 1. Eveliina Hanhisuanto (Muhos), 2. Selma Pihlaja (Vaasa), 3. Helmi Syri (Vaasa), 4. Alina Rajatalo (Rovaniemi).

Joelin matsit alkoivat tappiolla mutta kahdesta seuraavasta Joel otti komeat YPV ja selätysvoitot. Pääsystä pronssimatsiin olisi tarvittu vielä yksi voitto mutta 3-3 tilanteessa kaveri passasi Joelin rullin ja selätykseen päättyi neljäs matsi. Viitossija on kuitenkin ihan hyvä, monta poikaa jäi myös taakse.

Pojat 14-16 v. 58 kg: 1. Hugo Hautamäki (Laihia), 2. Miska Vanamo (Tuusula), 3. Kasperi Joutsenlahti (Pori), 4. Topi Iisakka (Loppi), 5. Joel Salmela (Rovaniemi), 6. Jyry Tarkiainen (Lohja), 7. Ukko Pakkanen (Porvoo), 8. Lassi Kellomäki (Kangasala), 9. Antti Kangasniemi (Järvenpää), 10. Tuure Lindström (Vihti), 10. Olli-Petteri Laitila (Tampere).

Sampo aloitti komeasti selättämällä Sodankylän Ante Puljun mutta kahdesta seuraavasta tuli takkiin pistein 0-6 ja 14-6. Viitossija Sampollekin. Hyvä seki on.

Pojat 7-13 v. 47 kg: 1. Hugo Riehunkangas (Helsinki), 2. Kasperi Kankkunen (Äänekoski), 3. Otto Pääkkönen (Kontiolahti), 4. Elmo Kuorilehto (Raisio), 5. Sampo Saarinen (Rovaniemi), 6. Samu Luojus (Vantaa), 7. Akseli Räihä (Oulu), 8. Leevi Lehti (Pöytyä), 9. Ante Pulju (Sodankylä), 9. Marcus Törhönen (Kangasala).

Juholla oli sama käsikirjoitus; ensin selätysvoitto ja sitten kaksi tappiota pisten 1-3 ja 0-8. Sija 6.

Pojat 7-13 v. 53 kg: 1. Viljo Ketonen (Ilmajoki), 2. Tomas Rusi (Naantali), 3. Luka Kajanne (Vantaa), 4. Arttu Kallio (Ii), 5. Antti Härkönen (Jyväskylä), 6. Juho Salmela (Rovaniemi), 7. Eetu Isokoski (Liminka), 8. Edgar Nazaroff (Vantaa), 9. Roni Nerman (Helsinki), 10. Anton Könönen (Kemi), 10. Joona Junnila (Helsinki).

Huoltajia jo hymyilyttää, pojilla vielä korpeaa pistesijat.
Huoltajia jo hymyilyttää, pojilla vielä korpeaa pistesijat.
Otolle niukka 1-3 tappio Vaajakosken Riku Suhosta vastaan.
Otolle niukka 1-3 tappio Vaajakosken Riku Suhosta vastaan.
Alinalla oli toisessa matsissa saumat mutta aika kävi vähiin.
Alinalla oli toisessa matsissa saumat mutta aika kävi vähiin.
Joelille kaksi voittoa.
Joelille kaksi voittoa.
Sampo ei saanut niskalenkkiä pitämään viimeisessä matsissa.
Sampo ei saanut niskalenkkiä pitämään viimeisessä matsissa.
Juho selätti avausottelussa Kemin Anton Könösen.
Juho selätti avausottelussa Kemin Anton Könösen.