Vilperi-Box

Vilperi-Box on monipuolista liikuntaa maustettuna nyrkkeilyllä 4 - 6 vuotiaille tytöille ja pojille. Vilperi-Box kehittää lapsen koordinatiota, rytmiikkaa, kehon hallintaa ja nostaa lapsen itsetuntoa.

Vilperi-box sai alkunsa Kati Collanderin (www.porinnmkynyrkkeily.fi) toiminnallisesta opinnäytetyöstä. Toiminta alkoi vuonna 2010 Porin NMKY.n salilla. Muutaman vuoden jälkeen rinnalle tuli Veijari-Box joka on tarkoitettu 7-9 vuotiaille.

Pääpaino toiminnassa on leikki ja mukava yhdessä olo sekä lasten osallisuus. Lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä. Kaikenlaisten tunteiden käsitteleminen liikunnan avulla on sallittua, myös negatiivisten tunteiden. Vilperi-boxissa on oikeus olla vilkas ja oikeus olla energinen. Tärkeintä on LEIKKI ja liike! Vilperit eivät opettele täydellistä vasenta suoraa, vaan opettelevat nyrkkeilylle ominaisia harjoitteita sekä termistöä leikkien ja pelien avulla.

Vilpereissä toteutetaan kamppailija ei kiusaa oppeja, sekä toimitaan yhdessä salin sääntöjen puitteissa.

Kilpailu, taitotestit tai try out-testit ei kuulu tähän ryhmään. Vilperit ei myy mitään. Kaikki harrastusvälineet löytyvät salilta joten lapsi ei tarvi harrastamiseen muuta kuin sisäliikuntaan sopivat vaatteet (T-paita, verkkarit, jumppatossut sekä vesipullon). Tärkeintä on, että harrastajalle syttyy kamppailijan sydän ❤️. Ohjaaja sopii Vilpereiden kanssa yhdessä kauden tavoitteesta joka on jokin taito tai liike joka halutaan oppia kauden aikana.

Kauden lopuksi jokainen Vilperi saa muistoksi diplomin osallistumisestaan.

 

Pääasia Vilperissä on, että on hauskaa ja lapset saavat liikuntaa.

https://yle.fi/uutiset/3-9289319

https://yle.fi/uutiset/3-6484974

 

 

Vilperi-Box ohjaajana toimii  Maria Helminen / Lapin Lukko nyrkkeily.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: helminenmaria@gmail.com