Veijari-Box

Veijari-Box  7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille

 

Veijari-Box on monipuolista liikuntaa maustettuna nyrkkeilyllä 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Veijari-Box kehittää lapsen koordinatiota, rytmiikkaa, kehon hallintaa ja nostaa lapsen itsetuntoa.


Kati Collanderin (www.porinnmkynyrkkeily.fi) toiminnallisesta opinnäytetyöstä sai alkunsa Vilperi-box, joka on suunnattu 4-6 -vuotiaille. Toiminta alkoi vuonna 2010 Porin NMKY.n salilla ja muutaman vuoden jälkeen rinnalle tuli Veijari-Box, joka on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille.
Pääpaino toiminnassa on leikki ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus. Lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä. Kaikenlaisten tunteiden käsitteleminen liikunnan avulla on sallittua, myös negatiivisten tunteiden. Veijari-boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen. Tärkeintä on LEIKKI ja liike! Veijarit eivät opettele täydellistä vasenta suoraa ja vasenta yläkoukkua, vaan he opettelevat nyrkkeilylle ominaisia harjoitteita sekä termistöä leikkien ja pelien avulla.


Veijareissa toteutetaan kamppailija ei kiusaa -oppeja, sekä toimitaan yhdessä salin sääntöjen puitteissa.


Kilpailu, taitotestit tai try out -testit eivät kuulu tähän ryhmään. Veijarit ei myöskään myy mitään. Kaikki harrastusvälineet löytyvät salilta, joten lapsi ei tarvi harrastamiseen muuta kuin sisäliikuntaan sopivat vaatteet (T-paita, verkkarit, jumppatossut sekä vesipullon). Tärkeintä on, että harrastajalle syttyy kamppailijan sydän ❤️. Ohjaaja sopii Veijareiden kanssa yhdessä kauden tavoitteesta, joka on jokin taito tai liike, joka halutaan oppia kauden aikana.

Kauden lopuksi jokainen Veijari saa muistoksi diplomin osallistumisestaan.

 

Veijari-Box ohjaajana toimii  Maria Helminen / Lapin Lukko nyrkkeily.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: helminenmaria@gmail.com