Nuorten nyrkkeilykoulu alkaa lokakuussa

19.9.2021

Nyrkkeilykoulu järjestetään kurssimuotoisena 4.10. - 30.11.2021

Nuorten nyrkkeilykoulu, eli kehäryhmä järjestetään kurssimuotoisena loka-marraskuussa 4.10. alkaen.

Kehäryhmä/nyrkkeilykoulu on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille nuorille. Ilmoittautuminen 1.10. mennessä! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: päävalmentaja Mika Sillanmäki, 040 5456 806 / lalunyrkkeily@gmail.com 

Kehäryhmässä keskitytään nyrkkeilyn tekniikkaan ja kehäharjoitteluun. Kurssilta on helppo jatkaa kilparyhmään, mutta harrastusta voi jatkaa kurssin jälkeen myös kuntonyrkkeilyn puolella. Kilparyhmässäkään mitään pakkoa kilpailemiseen ei ole, vaan kaikesta päätetään yhteistyössä nuoren, hänen huoltajansa ja valmentajan kanssa. Kehäryhmässä ei tarvita aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä. 

Kehäryhmän harjoitukset pidetään alustavan suunnitelman mukaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.15-19.15 Lapin Lukon salilla, Postikatu 1. Kurssi toteutuu, mikäli kurssille on vähintään 10 osallistujaa. Kurssin hinta on 70 € sisältäen Lapin Lukon jäsenmaksun. 

Mikäli syyskauden kuntonyrkkeily on jo maksettu (80 €), sisältyy kehäryhmän hinta syyskauden maksuun ja nuori voi jatkaa kuntoryhmässä taas joulukuussa, ellei liity kilparyhmään. 

Kurssilaisilla tulee olla lisenssi sekä vakuutus, koska kehäryhmässä otetaan myös kontaktia. Vakuutus voi olla joko oma tai liiton kautta hankittu: https://info.suomisport.fi/