Lapin Lukko palkitsi vuonna 2022 kunnostautuneita nyrkkeilyjaoston jäseniä pikkujouluissa

19.12.2022


Lapin Lukon nyrkkeilyjaoston pikkujoulut pidettiin 17.12.2022 Lukon nyrkkeilysalilla Postikatu 1:ssä.

Vuoden juniorinyrkkeilijänä palkittiin Sabawoon ”Saba” Babakarkhail. Tunnollisen ja lajille omistautuneen treenaajan kovin saavutus tällä kaudella oli B-junioreiden SM-pronssi. Pikkujouluissa nautittiinkin kakkukahvit Saban saavutuksen kunniaksi.

Konkariryhmän ahkerimman treenaajan pokaalin pokkasi Petri Poikela, joka on kunnostautunut vahvasti myös seuran talkootoiminnassa jo useiden vuosien ajan. Alkeisryhmän ahkerimpana treenaajana palkittiin Elli Alasaari.

Nuorten ryhmien ahkerimpina treenaajina palkittiin Anna-Maija Lohela (13-15 -vuotiaiden ryhmä) ja Arttu Uusikartano (10-12 -vuotiaiden ryhmä).

Seuraavaksi muistettiin seuran toiminnassa ansioituneita toimijoita.

Puheenjohtaja Matti Posti palkitsi Teuvo Kokkosen Golden Glove -kunniamaininnalla ja -nyrkkeilyhanskoilla sekä pokaalilla. Teuvo on harrastanut seurassa vuodesta 2015 ja vaikuttanut nyrkkeilyjaoston johtokunnassa vuodesta 2017. Teuvo on aktiivisesti kouluttautunut kuntonyrkkeilyohjaajaksi vuodesta 2018 ja viime vuodet hän on vastannut kaiken aikaa laajentuneen nuorten kuntonyrkkeilyryhmien vetämisestä.

Vuoden vastuunottaja -pokaalin pokkasi Hannu Raasakka, joka on harrastanut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2013. Vuonna 2015 Hannu valittiin nyrkkeilyjaoston johtokuntaan ja sihteeriksi 2017, ja vuonna 2023 hän jatkaa jaoston varapuheenjohtajana. Kuluneena vuonna Hannu on toiminut salikisojen kuuluttajana, ottanut vetovastuuta talkootoiminnasta ja syksystä alkaen hän on ollut myös alkeisryhmän vastuuohjaaja.

Vuoden 2022 toimijana palkittiin Jukka Jauhiainen, joka on harrastanut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2011 ja urheilutaustaa löytyy myös mm. muista kamppailulajeista. Kuluneena vuonna Jukka on ottanut enemmän vastuuta kuntonyrkkeilytuntien ohjaamisesta, mikä onkin ollut tervetullut lisä harvalukuiseen ohjaajien joukkoon harrastajamäärien ja -ryhmien koko ajan kasvaessa. Jukka on ollut mukana myös talkootoiminnassa, joten vuoden toimijan titteli on todellakin ansaittu.

Anu Sillanmäki palkittiin 10 vuoden johtokuntatyöskentelystä ja varapuheenjohtajana toimimisesta nyrkkeilyjaostossa. Anu keskittyy jatkossa kuntonyrkkeilytuntien vastuuohjaajana toimimiseen, kouluttamiseen ja muuhun toiminnan pyörittämisen kannalta tärkeään taustatyöhän. 

Pikkujouluissa myös muistettiin vuonna 2022 tasavuosia täyttäneitä aktiivisia ja pitkäaikaisia jaoston jäseniä Terhi Ahoa, Markus Pellikkaa ja Tero Korhosta.