Nuorten omat kuntonyrkkeilytreenit kaksi kertaa viikossa

Syyskausi 7.9. - 9.12.2021. 

Treenit kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin. 
Syyskauden viimeiset harjoitukset 9.12.2021

10-12 vuotiaat klo 17-18
13-15 vuotiaat klo 18-19

Kevätkausi alkaa 11.1.2022

Treenit kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin, 11.1.-12.5.2022. 

Koulujen lomien aikaan treenejä ei ole.

10-12 vuotiaat klo 17-18
13-15 vuotiaat klo 18-19

Ilmoittautumiset etukäteen lalunyrkkeily@gmail.com. 
Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan: Lapsen nimi ja ikä.
Huoltajan yhteystiedot; sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joka tarvitaan whatsapp-ryhmää varten. 

Tule sellaisena kuin olet mukavan urheiluharrastuksen pariin ja kehity kovakuntoiseksi urheilijaksi, tai halutessasi vaikka kilpanyrkkeilijäksi. Lapin Lukon nuorten ryhmässä harrastus on helppo aloittaa. Siinä sivussa saat kivoja kavereita nyrkkeilysalilta ja harrastat liikuntaa monipuolisesti.


Nuoret treenaavat kahdessa ryhmässä: 
10-12 vuotiaat ja  13-15-vuotiaat.  

Treeneissä harjoitellaan treenaamaan sekä tietenkin nyrkkeilyn perustaitoja. Opit lyömään ja väistelemään kuin nyrkkeilijä, samalla treenaamme myös lihaskuntoa. 

Näillä tunneilla harjoitellaan lyöntejä, väistöjä, liikkumista, paritekniikkaa ja säkkitreeniä, lyödään pistareita sekä tehdään lihaskuntoharjoituksia. Tässä ryhmässä tavoitellaan erityisesti kunnon kohenemista ja nyrkkeilytaitojen kartuttamista, mutta mahdollisuus sparraamiseen, eli nyrkkeilyottelumaiseen harjoitteluun on myös olemassa.

Jos kuntoilun lomassa kilpanyrkkeily kuitenkin alkaa kiinnostaa, niin ensi alkuun voi käydä vaikka kokeilemassa kilparyhmässä ja mikäli innostus vain kasvaa, niin kilparyhmässä alkaa valmistautuminen kisoihin. Kilpaileminen ei ole vielä kilparyhmässäkään pakollista, kilpailumielessä kehään noustaan vasta sitten, kun siihen valmentajan mielestä on riittävät valmiudet. Ja siirtyminen takaisin kuntonyrkkeilyryhmään on aina mahdollista.  

Tässä harrastuksessa on helppo päästä alkuun. Et tarvitse salille tullessasi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä, me kyllä opastamme. Nyrkkeilysalille tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat varusteet. Suosittelemme jo aluksi käsisiteiden hankkimista, harrastuksen edistyessä suosittelemme myös hanskojen ja hammassuojien hankintaa. Varusteita voi hankkia myös salilta.

Haluatko kokeilla? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule salille tutustumiskerralle.

Ryhmän vastuuohjaaja: Teuvo Kokkonen