Nuorten omat kuntonyrkkeilytreenit 
kaksi kertaa viikossa

Tule sellaisena kuin olet mukavan urheiluharrastuksen pariin ja kehity kovakuntoiseksi urheilijaksi, tai halutessasi vaikka kilpanyrkkeilijäksi. Lapin Lukon nuorten ryhmässä harrastus on helppo aloittaa. Siinä sivussa saat kivoja kavereita nyrkkeilysalilta ja harrastat liikuntaa monipuolisesti.


Syyskausi 2022

Syyskauden aikataulu ilmoitetaan loppukesästä.

Koulujen lomien aikaan treenejä ei ole.

10-12 vuotiaat klo 17-18
13-15 vuotiaat klo 18-19

Ilmoittautumiset etukäteen lalunyrkkeily@gmail.com. 
Ilmoittautua voi myös  sivun HINNAT | Lapin Lukko lomakkeella.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan: Lapsen nimi ja ikä.
Huoltajan yhteystiedot; sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joka tarvitaan whatsapp-ryhmää varten.


Nuoret treenaavat kahdessa ryhmässä: 
10-12 vuotiaat ja  13-15-vuotiaat.  

Treeneissä harjoitellaan treenaamaan sekä tietenkin nyrkkeilyn perustaitoja. Opit lyömään ja väistelemään kuin nyrkkeilijä, samalla treenaamme myös lihaskuntoa. 

Näillä tunneilla harjoitellaan lyöntejä, väistöjä, liikkumista, paritekniikkaa ja säkkitreeniä, lyödään pistareita sekä tehdään lihaskuntoharjoituksia. Tässä ryhmässä tavoitellaan erityisesti kunnon kohenemista ja nyrkkeilytaitojen kartuttamista, mutta mahdollisuus sparraamiseen, eli nyrkkeilyottelumaiseen harjoitteluun on myös olemassa.

Jos kuntoilun lomassa kilpanyrkkeily kuitenkin alkaa kiinnostaa, niin ensi alkuun voi käydä vaikka kokeilemassa kilparyhmässä ja mikäli innostus vain kasvaa, niin kilparyhmässä alkaa valmistautuminen kisoihin. Kilpaileminen ei ole vielä kilparyhmässäkään pakollista, kilpailumielessä kehään noustaan vasta sitten, kun siihen valmentajan mielestä on riittävät valmiudet. Ja siirtyminen takaisin kuntonyrkkeilyryhmään on aina mahdollista.  

Tässä harrastuksessa on helppo päästä alkuun. Et tarvitse salille tullessasi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä, me kyllä opastamme. Nyrkkeilysalille tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat varusteet. Suosittelemme jo aluksi käsisiteiden hankkimista, harrastuksen edistyessä suosittelemme myös hanskojen ja hammassuojien hankintaa. Varusteita voi hankkia myös salilta.

Haluatko kokeilla? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule salille tutustumiskerralle.

Ryhmän vastuuohjaaja: Teuvo Kokkonen
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠