Nuorten omat kuntonyrkkeilytreenit 
kaksi kertaa viikossa

Tule sellaisena kuin olet mukavan urheiluharrastuksen pariin ja kehity kovakuntoiseksi urheilijaksi, tai halutessasi vaikka kilpanyrkkeilijäksi. Lapin Lukon nuorten ryhmässä harrastus on helppo aloittaa. Siinä sivussa saat kivoja kavereita nyrkkeilysalilta ja harrastat liikuntaa monipuolisesti.


Nuoten kuntonyrkkeily harjoitukset tiistaisin ja torstaisin
10-12 vuotiaat klo 17-18 (ryhmä on täynnä)
13-15 vuotiaat klo 18-19

Syyskausi 15.8.-14.12.2023

Koulujen lomien aikaan treenejä ei ole.

Ilmoittautumiset etukäteen  sivun HARRASTEMAKSUT lomakkeella.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan huoltajan yhteystiedot; sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joka tarvitaan whatsapp-ryhmää varten. Nuoret treenaavat kahdessa ryhmässä: 
10-12 -vuotiaat ja  13-15 -vuotiaat.  

Treeneissä harjoitellaan treenaamaan sekä tietenkin nyrkkeilyn perustaitoja. Opit lyömään ja väistelemään kuin nyrkkeilijä, samalla treenaamme myös lihaskuntoa. 

Näillä tunneilla harjoitellaan lyöntejä, väistöjä, liikkumista, paritekniikkaa ja säkkitreeniä, lyödään pistareita sekä tehdään lihaskuntoharjoituksia. Tässä ryhmässä tavoitellaan erityisesti kunnon kohenemista ja nyrkkeilytaitojen kartuttamista.

Tässä harrastuksessa on helppo päästä alkuun. Et tarvitse salille tullessasi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä, me kyllä opastamme. Nyrkkeilysalille tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat varusteet. Suosittelemme jo aluksi käsisiteiden hankkimista, harrastuksen edistyessä suosittelemme myös hanskojen ja hammassuojien hankintaa. Varusteita voi hankkia myös salilta.

Haluatko kokeilla? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule salille tutustumiskerralle.

Ryhmän vastuuohjaajat Anu Sillanmäki ja  Teuvo Kokkonen