Harrastetuki

HARRASTUSTUKI


Lapin Lukko, Rovaniemen kaupunki ja 3 rovaniemeläistä yritystä haluavat tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastusta. Tuki myönnetään hakemusten perusteella kausimaksuihin ja seura-asujen hankintaan.

Tuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joiden harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi. Haluamme estää lasten eriarvoistumista ja leimautumista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi ja näin ollen myös seura-asuihin voi hakea tukea.

Tuki on yksilötukea ja myönnetään tapauskohtaisesti niin kauan kuin tukirahaa on jaettavissa. Tukea voi hakea kun harrastustoiminta on säännöllistä Lapin Lukon nyrkkeilytreeneissä.

Tukea voi hakea laittamalla avoimen hakemuksen lalunyrkkeily@gmail.com. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti jaoston hallituksen kokouksessa ja tuhotaan sen jälkeen. Mitään rekisteriä ei jaetuista tuista kerätä.

Lisäksi tulemme jakamaan jokaiselle keväällä 2020 Lapin Lukon nuorten kuntonyrkkeilyssä, Vilperi Box ja Veijari Box ryhmissä harrastavalle lapselle ja nuorelle seuran t-paidan treenihin.

Kiitos rovaniemeläiset yritykset ja yrittäjät jotka teette tämän mahdolliseksi!