YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Yli 60 vuotta nyrkkeilyperinteitä

Lapin Lukossa ollaan iskussa kaiken ikää, tavoitteistasi riippumatta.

Onko tavoitteenasi treenata tehokkaasti, motivoituneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, huippumukavassa porukassa ja edullisesti ilman suuria investointeja? Jos vastasit kyllä, voisi nyrkkeily olla kuntoilumuotosi tai jopa kilpaurheilulajisi.

Lapin Lukon nyrkkeilyjaostossa meitä on jo yli 200 harrastajaa ja kilpailijaa kaikista ikäryhmistä. Jokainen voi treenata ja harrastaa omalla tasollaan, omien taitojen mukaisesti, enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti.

Tervetuloa mukavaan seuraan!


Treenaamme tällä hetkellä kahdessa osoitteessa:

Kamppailukeskus, Kauppakeskus Ounaksen alakerta
(Erkkilänkuja 4, 96400 Rovaniemi)

sekä Teollisuusalue, Alakorkalontie 12, 96300 Rovaniemi
(ent. Aula-Caravan / Suomen Akut)


KILPANYRKKEILY

Lapin Lukolla on pitkät perinteet kilpanyrkkeilyssä ja moni seuraa edustanut urheilija on menestynyt kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Kilparyhmässä on tällä hetkellä sekä kansainvälisellä tasolla kilpailevia sekä kansallisella tasolla kilpauraansa aloittelevia nyrkkeilijöitä. 


KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilijät treenaavat kolmena päivänä viikossa. Tunnit on tarkoitettu yli 15 vuotiaille. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, mukaan pääset esim. starttikurssin kautta.


VILPERI-BOX JA VEIJARI-BOX

4-6 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Vilperi-box ja 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Veijari-Box.

Pääpaino toiminnassa on leikki, liike ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus. 


NUORTEN KUNTONYRKKEILY

on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille. Harjoituksia on kahdesti viikossa. Tunneilla opit niin nyrkkeilyn perusteet kuin oheisharjoittelunkin. 


PS. Kamppailija ei kiusaa! http://www.kamppailijaeikiusaa.fi/