TIEDOTE SYYSKAUDESTA

31.8.2020

Aloitamme syyskauden kahdessa osoitteessa; Erkkilänkujalla ja Alakorkalontiellä.

TIEDOTE SYYSKAUDESTA

 

Aloitamme syyskauden kahdessa osoitteessa; Erkkilänkujalla ja Alakorkalontiellä.

 

Poikkeuksellinen puolivuotinen on asettanut haasteita myös harrastamiseen. Olemme Lapin Lukon nyrkkeilyssä joutuneet tämän vuoksi miettimään toimintaamme ja muuttamaan sitä olosuhteista johtuen.

 

Kamppailukeskuksessa jatkavat tänä syksynä tiistaisin ja torstaisin klo 17-19 10 - 15 -vuotiaat nuoret kuntonyrkkeilijät. Tähän ryhmään on ennakkoilmoittautuminen Teuvolle (040-5885 862 tai teuvo.kokkonen@gmail.com)

 

Vilperi ja Veijari -ryhmät jatkavat vasta tammikuussa 2021, jos tilanne sen sallii.

 

Kamppailukeskuksessa treenaavat myös kilparyhmäläiset osan treeneistänsä. Osa kilpatreeneistä pidetään Alakorkalontiellä. Kilparyhmän aikataulusta ja ohjelmasta vastaa Mika Sillanmäki (040 5456 806 / lalunyrkkeily@gmail.com)

 

Kuntonyrkkeilijöiden osalta siirrymme väistötiloihin osoitteeseen ALAKORKALONTIE 12 (entinen Aula-Caravanin kiinteistö). Kuntonyrkkeilijät treenaavat aikaisemman aikataulun mukaisesti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Maanantaina ja keskiviikkona klo 17-18 treenaavat konkarit ja klo 18-19 alkeiskurssilaiset. Perjantaina on perinteinen kuntopiiripäivä, sinne ovat tervetulleita kaikki!

 

Vielä tässä inhottavassa virustilanteessa huomioitavaa:

 

Toivomme, että kaikilla olisi lähtökohtaisesti omat varusteet harjoitteluun. Käsisiteitä ja hyppynaruja sekä Lapin Lukon painatuksella olevia nahkaisia, kestäviä hanskoja on myynnissä saleilla. Edullisesti pääsee alkuun myös markettien hanskoilla. Suosittelemme hankittavaksi paritekniikkahanskat (ei säkkihanska), muhkeammalla paritekniikkahanskalla pystyy harjoittelemaan täysipainoisesti kaikilla tunneilla.

 

Seuralla on lainavälineitä jonkin verran ja jokainen treenaaja puhdistaa ja desinfioi välineet jokaisen harjoituksen jälkeen. Saleilla on välineet ja aineet tähän.

 

Edelleen on myös suositus, että tunneille tullaan ja sieltä lähdetään sen kummempia viivyttelemättä ja mm. suihkuttelu hoidetaan kotona. Kädet pestään ja desinfioidaan heti tultaessa harjoituksiin sekä myös sieltä lähtiessä. Lisäksi jokainen ohjaaja pitää kirjaa omille tunneille osallistuneista. Tämä on suositus, koska jos mahdollinen korona-altistuminen sattuu, meillä on osoittaa, ketkä ovat samassa tilassa samaan aikaan olleet.

 

Tervetuloa treenaamaan!! Ja muistakaa salikisat lauantaina 5.9. klo 13 Kamppailukeskuksessa.