Vuoden 2019 palkitut

17.12.2019

Taas on vuosi vierähtänyt ja aika muistaa, kiittää ja palkita vuoden mittaan toiminnassa mukana olleita.

Johtokunnan pyöreitä on täyttänyt tänä vuonna pj Matti Posti 40 vuotta ja jäsen Ilkka Koivula 40 vuotta. Poikia on muistettu asiaan kuuluvin lahjuksin.

 

2019 Pekan pystiä ei jaettu. Pysti jaetaan aina parhaalle Lukkolaiselle Ruskaturnauksessa ja kun tänä vuonna ei omasta seurasta osallistujia ollut, pysti jää jakamatta.

 

Vuoden paras juniori 2019 Aava Kelhä. Aava on laittanut hanskat jo naulaan roikkumaan joten jatkoja ei tältä lahjakkaalta nuorelta naiselta tällä erää enää ole luvassa. Aava otteli muutaman ottelun… Rovaniemen salikisoissa Aava otti kaksi ottelua ja Pirkka Turnauksessa Aava sai pronssia.

 

Nuorten kuntopokaali jaettiin nuorten treeneissä. Anna-Maija Lohela ja Otto Talvilahti ovat vuoden ansioituneimmat juniorit. He ovat jaksaneet treenata reippaasti ja opetella nyrkkeilyn saloja tunnollisesti.

 

Vuoden nyrkkeilijä 2019 Arvi Hyvönen.

Vuosi 2019 on oli Arville ensimmäinen täysi vuosi kilpailemisen parissa. Vielä mennään ”totutellen moodissa”. Ottelut tälle vuodelle on käyty pohjoisen alueella akselilla Rovaniemi- Raahe. Isompia turnauksia odotellessa, käydään pienemmissä harjoittelemassa.


Arvi on oikein hyvä esimerkki esimerkillisestä treenaajasta, niin salilla kuin salin ulkopuolellakin. Kaikki pyritään tekemään kuin on ohjeistettu.. joskus vähän ylikin.


Arvilla tahto on kova… ja kun se on luokkaa Arvi, tuloksiakin alkaa tulemaan ja kyllä se on tekemisessä näkynytkin.


Tänä vuonna Arvi palkitaan VUODEN NYRKKEILIJÄ LAUTASELLA POKAALEINEEN, SEKÄ STIPENDILLÄ (100€)

 

Vuoden toimija Teuvo Kokkonen.

Teuvo on yksi jaoston hallituksen jäsenistä. Hän on kouluttanut itsensä Vilperiohjaajaksi sekä kuntonyrkkeilyohjaajaksi tämän vuoden aikana. Hän on aloittanut seurassa nuorten kuntoryhmän. Teuvo sai vuoden aikana ryhmän valtavaan kasvuun, eli yli kolminkertaisti osanottaja määrän. LaLu nyrkkeily on saanut uutta toimintaa perinteisen nuorisonyrkkeilyn rinnalle.
Touhukas ”ope” palkitaan VUODEN TOIMIJA POKAALILLA

 

Vuoden Aktiivi Tero Korhonen.

Seuratoiminnassa tarvitaan tietenkin myös harrastajia. Ilman heitä, hommaa ei voi pyörittää… Ilman harrastajia, ei myöskään jaoston kilpatoiminta pyöri, sillä isoin osa tuotosta tulee harrastaja toiminnasta. Tero on ottanut tämän oikein kirjaimellisesti, sillä hän on osallistunut lähes kaikkeen tarjolla olevaan… Treenaa useita kertoja viikossa, niin ilta- kuin aamutreeneissä.
Jaksava jokapaikan treenaaja Tero palkitaan VUODEN AKTIIVI POKAALILLA

 

Vuoden uus-vanha tulokas aktiivi Arto Moilanen
Arto on vanha lukkolainen ja kilpaillut aikoinaan lukon riveissä. Nyt Artolla on nyrkkeilykärpänen purrut uudestaan ja kulkenut treeneissä kevät, kesä, syksy, talkoillut ruskaturnauksessa ja houkutellut vaimon ja lapsenkin mukaan toimintaan.


Niin se taitaa olla että kerran kun tähän lajiin hurahtaa niin siitä ei oikein eroon tahdo päästä!

Golden Glove: 1-2 kpl Jaetaan puheenjohtajan yksinvaltiudella: 

   
Golden Glove kunniamaininnan ja palkinnon saa tänä vuonna Minna Koponen. Minna on toiminut seurassa 2012 syksystä saakka. Todella nopeasti Minna siirtyi myös ohjaamispuolelle. Minna on tunnollinen ohjaaja jonka treeneistä ei naurua puutu. Minna toimii myös nyrkkeilyjaoston hallituksessa sekä pääseuran sihteerinä.

Vuoden aputoimija Hannu Raasakka
Hannu on innokkaasti toiminut V&V ryhmissä apuohjaajana sekä kampanisumestarina kisojen talkooporukoissa sekä myöskin reippaasti ilmoittautuu aina vapaaehtoisena jos jotain ylimääräistä esim. sinkkuboxing, hommia aletaan puuhaamaan.

Innokkuus-palkinto Terhi Aho
Terhi on aloittanut 2013 tämän harrastuksen ja käynyt ahkerasti harjoituksissa, kursseilla, hiihtoreissuilla, talkoilee kisoissa mitä vain annetaan tehtävää, salikisojen monivuotinen hoitsu ja seuran twerkki-bilehile ;)

Jaksamis Stipendi - Maria Helmiselle ja Teuvo Kokkoselle jaettiin myös pienet ravintolalahjakortiti kannustamaan myös jatkossa lasten ja nuorten parissa touhuamista.