Kauden päätös ja pikkujoulut

17.12.2017

Nyrkkeilyjaoston pikkujoulut pidettiin 16.12. Santasportilla. Rennon letkeään iltaan osallistui parisenkymmentä lukkolaista. Ilta aloitettiin keilaradalta... tulokset jääköön salaisuudeksi =)

Perinteisesti palkittiin vuoden aikana toiminnassa mukana olleita ja kilpailuissa menestyneitä.

Vuoden toimija: Minna Koponen - Minna on toiminut jaoston sihteerinä useamman vuoden ja ottanut siihen rinnalle vielä pääseuran sihteer/talouden hoidon. Minna on myös kunnostautunut kuntonyrkkeilyohjaajana. Reipas, rempseä ja pidetty ohjaajasihteeritaloudenhoitaja palkittiin Vuoden toimija pokaalilla.

Vuoden aktiivit: Äiti ja tytär paritsa Päivi Moisanen ja Anni Pulkkinen - Seuratoiminta ei pyöri ilman tukijoukkoja ja talkooporukkaa. Nykyaikana on hiipunut ns. pyyteetön talkootyö. Onneksi löytyy vielä näitä pyyteettömiä ja vieläpä meidän seurassa. Tänäkin vuonna parivaljakko on ollut mukana lähes kaikissa tapahtumissa toimijana tai taustajoukoissa esim. leipurin virassa. Tästä huolimatta jaksavat vielä treenatakkin säännöllisesti vuoden ympäri.

Vuoden nyrkkeilijä Kati Ylivirta -  Palkinto jaettiin seuraavin kriteerein: Harjoittelu, motiivi, saavutukset, kehittyminen, esimerkillinen toiminta salilla ja sen ulkopuolella ja muutenkin itse lajille eläminen. Varsinkin harjoittelumotivaatio on täysin rinnastettavissa Suomen huippu-urheilijoihin, josta monella nuoremmalla, sekä vanhemmallakin olisi paljon opittavaa.

Kauden saavutukset: Suomen mestaruus, TUL-turnaus mestaruus, Pohjoismaiden mestaruus pronssi, GeeBee pronssi, Ruskaturnaus mestaruus, useita maajoukkue-edustuksia Suomessa ja ulkomailla sekä päässyt kokeilemaan omaa tasoaan maailman huippujen kanssa. Kati tunnetaan kovana lyöjänä, joka on johtanut siihen että Suomen kamaralla Kati enää harvoin saa otteluita omassa painoluokassaan helposti. Kati palkitaan vuoden nyrkkeilijä lautasella pokaaleineen, sekä stipendillä saavutuksista ja ansioista.

Vuoden paras juniori: Aatu Uusitalo - Tänä vuonna Aatu on päässyt junioreiden SM kilpailuihin karsintojen kautta. Matka katkesi välieriin mutta pronssinen mitali tuli matkaan kuitenkin. Myös Kultahanska turnauksesta tuli pronssia. Aatu on alkutaipaleella nyrkkeilyn maailmassa josta suunta on ainoastaan ylöspäin. Harjoittelumotivaatiokin on Aatulla kohdillaan. Harkoissa ei turhia jupista vaan kaikki tehdään kuten käsketään. Aatu palkitaan vuoden juniorinyrkkeilijänä pokaalilla ja stipendillä saavutuksistaan.

Pekan pysti: Adriana Ylijurva

Pekka Rötkösen muistopalkinto Pekan pysti jaetaan parhaalle lukkolaiselle Ruskaturnauksessa. Tänä vuonna palkinto menee täysin oikeutetusti Adille, joka otti roundrobin tyyppisessä turnauksessa kolme kovaa matsia, eli yhden joka päivä. Kaksi voittoa Ruskaturnauksesta ja yksi tiukka tappio toi hopeamitalin. Pekan pysti, Ruskaturnauksen paras lukkolainen pokaali sekä stipendi saavutuksista ja ansioista.

Leijonan sydän palkinto jaetaan nyrkkeilukoulun viimeisissä harjoituksissa potentiaalisimmalle koululaiselle, henkilölle jolla on tahto rinnassa ja liekki silmissä.

Martta-Corner: Petri Poikela, Jari Alatalo, Matti Kähkönen, Juha Piisilä, Raimo Kinisselkä ja Hannu Raasakka - Aina yhtä ahkera ja lupsakka äijäkööri jota on kiva ohjata ja seurata. Reippaat letkautukset ja "ome tekeminen" pitää harjoitukset virkeänä ja ohjaajan skarppina. Ovat viekkaudella ja röyhkeydellä ottaneet oman paikkansa (kirjaimellisesti) salissa. Mitäpä olisi treenit ilman marttakerhoa! Martta Corner palkitaan MC-paidoilla

Perhe Sillanmäki palkittiin seuran eteen tehdystä työstä lomamatkalla haluamaansa kylpyläkohteeseen

Suomen Nyrkkeilyliiton Hopeinen ansiomerkki  - Ossi Peppanen

Ossi Peppanen on tehnyt arvokasta ja korvaamatonta työtä Lapin Lukon nyrkkeilyn hyväksi vuodesta 1978 lähtien. Ossi on toiminut monenlaisessa roolissa ja puuhamiehenä niin kilpailujen järjestäjänä kuin valmennustoiminnassa. Ossista voidaan sanoa että hän on todellinen roolimalli kaiken ikäisille ihmisille niin urheilussa kuin urheilun ulkopuollellakin. Peppanen on luonteeltaan rauhallinen ja erittäin miellyttävä henkilö, jonka puoleen ihmisillä on helppo kääntyä.  Merkki tullaan luovuttamaan Rovaniemellä käytävässä TUL turnauksessa tammikuussa 2018.

Uusia ja tehokkaita ohjaajia seurassa aina tarvitaan ja siellähän häärii mukana Lilli Peltonen ja uusi Vilperi-ohjaaja Maria Helminen. Tytöt saivat tuliterät trainer paidat käyttöönsä.

Taustajoukoissa mediahenkilönä toimii myös aktiiviharrastaja Ilkka Koivula. Ilkka palkittiin hopeisella nyrkkeilykorulla.

Sekä ahkera ja tomera puheenjohtaja Matti Posti palkittiin työstään ja toiminnastaan jaoston puheenjohtajana kultaisella nyrkkeilykorulla.

Kiitos ja kumarrus kaikille toiminnassamme mukana oleville - Te jäsenet teette seuran!

 

Hyvää Joulun odotusta ja hikistä tulevaa vuotta 2018 treenien merkeissä.

 

t: varapj, Anu