Väistyneen puheenjohtajan terveiset

25.11.2015

Kiitos ja kumarrus

 

Aika aikaa kutakin sanotaan. Omalta kohdaltani yksi ajanjakso on nyt päättymässä ja on aika siirtyä seuraavaan. Aikani Lukkolaisena alkoi vuonna 2009 muutettuani Rovaniemelle. Osallistumiseni toimintaan piti alun perin olla nyrkkeilykoululaisten valmentamista, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen päädyin kilpakehiin ja sieltä sitten jaoston puheenjohtajaksi, ”hallinnollisten otteluiden” pariin.

Mieli näin lähdön kynnyksellä on toki haikea, mutta oloa helpottaa tieto siitä, että Lapin lukon nyrkkeilyjaostolla menee hyvin. Harrastajamäärät ovat olleet nousussa kaudesta toiseen, kilpailijat ovat kasvamassa kohti kansallista huippua ja ottavat askeleita kohti kansainvälisiä areenoita. Aina toki voisi olla paremminkin, mutta mikään ei valmistu hetkessä. Luovutin puheenjohtajan pestin Postin Matille syyskokouksessa, tietäen jaoston päätyneen hyviin käsiin. Toivotan Matille menestystä tehtävien hoidossa!

Lukon nyrkkeilyn tulevaisuus on siis hyvillä kantimilla. Yhteistoiminta Rovaniemellä LaLu:n ja Reippaan välillä on hyvällä mallilla, raja-aita seurojen välillä on madaltanut vuosien saatossa ja nykyisellään seurat tekevät ansiokasta yhteistyötä paitsi vuosittaisen Ruskaturnauksen, myös kilpanyrkkeilijöiden harjoittelun osalta. Yhteistyössä on tunnetusti voimaa! Ensi vuonna vietetäänkin Ruskaturnauksen juhlavuotta, jolloin toivottavasti urheiluopistolla nähdään viime vuosia suuremmat ja yleisöön menevät kilpailut.

Haluan osoittaa suuren kiitoksen kaikille teille Lukon nyrkkeilyn parissa toimineille! Erityiskiitokset haluan osoittaa Sillanmäen perheelle - Anulle ja Mikalle, jotka ovat suurella panoksellaan paitsi mahdollistaneet toiminnan nykyisen tason, myös jaksaneet kehittää toimintaa kaudesta toiseen. Ilman teitä toiminta ei olisi nykyisen kaltaista.  Toivotan kaikki toiminnasta kiinnostuneet mukaan Lukon toimintaan, harrastajaksi, toimijaksi, valmentajaksi, kannattajaksi tai tuomariksi - kaikille on tilaa seurassa ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Toivotan kaikille teille hyvää joulun odotusta ja menestystä vuoteen 2016!

 

Rovaniemellä 25.11.2015

Matias Suni