10-15 vuotiaiden nyrkkeily

Kuntonyrkkeilytreenit kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin.

Tule sellaisena kuin olet mukavan urheiluharrastuksen pariin ja kehity kovakuntoiseksi urheilijaksi, tai halutessasi vaikka kilpanyrkkeilijäksi. Lapin Lukon nuorten ryhmässä harrastus on helppo aloittaa. Siinä sivussa saat kivoja kavereita nyrkkeilysalilta ja harrastat liikuntaa monipuolisesti.

10-15-vuotiaiden kuntonyrkkeilyryhmässä harjoitellaan nyrkkeilyn taitoja. Opit lyömään ja väistelemään kuin nyrkkeilijä, samalla treenaamme myös lihaskuntoa. Näillä tunneilla harjoitellaan lyöntejä, väistöjä, liikkumista, paritekniikkaa ja säkkitreeniä, lyödään pistareita sekä tehdään lihaskuntoharjoituksia. Tässä ryhmässä tavoitellaan erityisesti kunnon kohenemista ja nyrkkeilytaitojen kartuttamista, mutta mahdollisuus sparraamiseen, eli nyrkkeilyottelumaiseen harjoitteluun on myös olemassa.

Jos kuntoilun lomassa kilpanyrkkeily kuitenkin alkaa kiinnostaa, niin ensi alkuun voi käydä vaikka kokeilemassa kilparyhmässä ja mikäli innostus vain kasvaa, niin kilparyhmässä alkaa valmistautuminen kisoihin. Kilpaileminen ei ole vielä kilparyhmässäkään pakollista, kilpailumielessä kehään noustaan vasta sitten, kun siihen valmentajan mielestä on riittävät valmiudet. Ja siirtyminen takaisin kuntonyrkkeilyryhmään on aina mahdollista.  

Tässä harrastuksessa on helppo päästä alkuun. Et tarvitse salille tullessasi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä, me kyllä opastamme. Nyrkkeilysalille tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat varusteet. Harrastuksen edistyessä suosittelemme hanskojen, käsisiteiden ja hammassuojien hankintaa.

Haluatko kokeilla? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule salille tutustumiskerralle.

Ilmoittautumiset ja kyselyt ryhmän ohjaajalle.

Yhteydenotot:
Teuvo Kokkonen
040-5885 862
teuvo.kokkonen@gmail.com

Kamppailija ei kiusaa!