10-15 vuotiaiden nyrkkeily

 

Treenit kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin.

Tule sellaisena kuin olet mukavan urheiluharrastuksen pariin ja kehity kova kuntoiseksi urheilijaksi tai halutessasi kilpanyrkkeilijäksi. Lapin lukon nuorten ryhmässä harrastus on helppo aloittaa. Siinä sivussa saat kivoja kavereita nyrkkeilysalilta ja harrastat liikuntaa monipuolisesti.

Nyrkkeily 10-15-vuotiaille ryhmässä harjoitellaan nyrkkeilyn taitoja. Opit iskemään ja väistelemään kuin nyrkkeilijä. Treenaamme samalla myös kuntoa. Tämä ryhmä on kuntoilupainotteinen. Mahdollisuus sparraamiseen, eli nyrkkeilyottelun harjoitteluun, Lapin lukon nyrkkeilijöiden ohjauksella on myös osa harjoitteluohjelmaamme. Jos kilpailu alkaa kiinnostaa kun olet tutustunut nyrkkeilyyn tässä ryhmässä, voit siirtyä kilparyhmään ja sitä kautta sitten juniorien kisoihin. Näillä tunneilla harjoitellaan iskuja, väistöjä, liikkumista, paritekniikkaa ja säkkitreeniä, lyödään pistareita sekä tehdään lihaskuntoharjoituksia.

Mutta tässä harrastuksessa on helppo päästä alkuun. Et tarvitse salille tullessasi aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä, me kyllä opastamme. Varusteita tarvitset sisäliikuntaan sopivat varusteet. Harrastuksen edistyessä suosittellemme hanskojen, käsisiteiden ja hammassuojien hankintaa.

Haluako kokeilla? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule salille tutustumiskerralle.

Ilmoittautumiset ja kyselyt ryhmän ohjaajalle.

Yhteydenotot:
Teuvo Kokkonen
040-5885 862
teuvo.kokkonen@gmail.com

Kamppailija ei kiusaa!